Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimin ardından yeniden Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığa seçilen Tahir Gayret ve yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Bolu Valisi Aydın Baruş’u makamında ziyaret ettiler.

Bolu Valisi Aydın Baruş, yapılan genel kurul sonrası Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına (BESOB) seçilen Tahir Gayret ile Yönetim Kurulu Üyeleri Selahattin Ayen, Mahmut Koçak, Necati Yaşlı, Mustafa Kalaycı, Denetim Kurulu Üyeleri Abdullah Güler, Burhan Eröz ve Genel Sekreter Selhan Şimşek’i makamında ağırladı.

Ziyarette BESOB Başkanı Gayret, yeni oluşan Yönetim Kurulu Üyelerini Vali Baruş ile tanıştırdı.

Yeni görevlerinde Başkan Gayret ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar dileyen Vali Baruş, “Esnaflarımız hem ilimizin ekonomisi hem de sosyal yapısı bakımından bizim için önemli. Sizlerin de katkılarınızla esnaflarımızın ve sanatkarlarımızın sorunlarını birlikte aşacağız.   Her zaman esnafımızın yanındayız. Yeni görevinizin hem esnafımıza, hem sanatkarlarımıza hem de Bolu’muza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Gayret BESOB tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. İlin ekonomisi, sanayisi ve yapılan yatırımlar ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Editör: TE Bilisim