Cadde 14 taraftar grubu başkanı Fatih Altundal, İstanbulspor karşılaşması öncesi Boluspor’da uzun yıllar ikinci başkanlık görevlerinde bulunan eski yöneticilerden iş adamı Ziya Demiralp’le karşılaşma öncesi bir araya gelip Cadde 14 atkısı ve Boluspor arması hediye etti. 

Ligde çıkışı ile dikkat çeken ve şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Boluspor’da taraftar İstanbul’a çıkarma yaparken, tribünlerin güçlü gruplarından Cadde 14 başkanı Fatih Altundal, İstanbulspor karşılaşmasına giderken uzun yıllar yönetimlerde bulunan ve eski ikinci başkanlardan Ziya Demiralp ile bir araya gelerek Boluspor hakkında güzel bir sohbet gerçekleştirdiler.

Ziya Demiralp’e kendi grupları hakkında bilgiler veren Altundal, Boluspor ile ilgili yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Yarenler taraftar grubu ile maratonun ortasında güçlü bir tribün oluşturduklarını ifade eden Altundal, her şeyi Boluspor için yaptıklarını söyledi.

Eski ikinci Başkan yardımcılarından Ziya Demiralp, Altundal’ın ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu ve yaptığı çalışmaları tebrik ettiğini ifade etti. Boluspor’a destek veren herkesi takdir etiğini söyleyen Demiralp, Boluspor a başarılar dilerken, taraftar gruplarını da takıma sahip çıktıkları için ayrıca tebrik etti.

Editör: TE Bilisim