Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, "Türkiye'de doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine birilerinin hayal dahi edemeyeceği muhteşem stadyumlar yapıldı. Bolu'ya yapılmaz olur mu? Fatih başkanımız başlar, biz bitiririz" dedi.

Gençlik ve Spor Bakana Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin'e destek için Bolu'ya geldi.

Avrupa ve dünya şampiyonu eski güreşçi ve Bakan Yardımcısı Yerlikaya, Fatih Metin’in en önemli projeleri arasında yer alan 20 bin 14 kapasiteli stadyum projesine ilişkin de önemli açıklamalarda bulundu.

“CUMHURBAŞKANIMIZ 'FATİH KARDEŞİMİZİN EMRİNDE OLACAKSINIZ' DEDİ”

Kürkçüler Mahallesi'ndeki bir restoranda Memur-Sen TOKİ sakinlerine hitap eden Bakan Yardımcısı Yerlikaya, "Fatih kardeşimizle beraber uzun yıllar milletvekilliği yaptık, birlikte hizmet ettik. Aynı zamanda bakan yardımcılığı yaptık. Cumhurbaşkanımız da Bolu'yu kardeşimize emanet etti. Ama sadece emanetle kalmadı. Merkezi idareden iradenin yetkilerini de kardeşimizin arkasına bağladı. Dedi ki, 'Fatih kardeşimize gideceksiniz emrinde olacaksınız, ne hizmet gerekiyorsa da onu yapacaksınız.' Ve geldik" dedi.

“SEMT SAHALARI YAPMAK BİZİM NAMUS BORCUMUZDUR”

Mahallere semt sahaları ve salonlar yapacaklarını belirten Yerlikaya, "Semt sahaları salonlar, bunlar da bizim size taahhüdümüzdür gençlerimizin çocuklarımızın yaşlılarımızın kullanabileceği semt sahaları yapmak bizim namus borcumuzdur. Eksiklerimiz vardır, olabilir. Ama kaliteyi arttırıyoruz. Kaliteyi bir kat daha yukarı arttırıyoruz." diye konuştu.

Yerlikaya, Bolu'nun tüm problemlerinin üzerine gideceklerini de söyleyerek, "Yurt ihtiyacımız da varsa yurt ihtiyacımızı da gidereceğiz. Biz bugüne kadar hangi sorunları çözmedik ki, gözbebeğimiz Bolu’nun sorunları üzerine gitmeyelim. 31 Marttan sonra Fatih kardeşimle inşallah el ele vererek beraber olarak gönül gönüle Bolu'muzda yapılması gereken ne hizmet var ise başımıza taçtır. Ve bize emanettir. Bunun bilinci ile inşallah 31 Mart'ta aydınlanan bir Türkiye aydınlanan bir Bolu arzusu içindeyiz." ifadelerini kullandı.

“BOLU'YA YAPILMAZ OLUR MU?”

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Bolu'nun yıllardır özlemini duyduğu stadyum ile ilgili de "Türkiye'de doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine birilerinin hayal dahi edemeyeceği muhteşem stadyumlar yapıldı. Bolu'ya yapılmaz olur mu? Fatih başkanımız başlar, biz bitiririz" açıklamasında bulundu.

Editör: TE Bilisim