Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Memur-Sen TOKİ sakinleriyle buluşmasında Millet İttifakı'nın CHP'li adayını eleştirerek, "Benim karşımdaki aday Ankara'da Daire Başkanına dahi ulaşamaz. Sekiz yıldır kürsülerden boş laf etmekten başka hiçbir iş yapmamış bir adamın Ankara'da iş takip etmesi mümkün değil." dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, yerel seçimlere az bir süre kala Kürkçüler Mahallesi'nde Memur-Sen TOKİ sakinleriyle bir araya gelerek desteklerini istedi.

Bir restoranda gerçekleşen programa Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül ile çok sayıda mahalle sakini katıldı. Fatih Metin, restoranı dolduran mahalle sakinlerine belediyecilik anlayışını, projelerini anlattı ve soruları yanıtladı.

Programda AK Parti’nin belediyecilikteki başarısına dikkat çeken Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Metin, "AK Parti belediyecilik doğan bir partidir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyecilikte ki başarısı ve becerisi ile kendisini ortaya koyması göstermesi ve buna bağlı olarak ülke yönetimindeki başarısını getirmiştir. Yani belediyecilik Allah'ın izniyle bizim işimizdir" dedi.

"TARİHİ KORUYAN, ÇEVRE DOSTU BİR BELEDİYE OLACAĞIZ"

Kültürel mirasları koyan, doğaya saygılı bir belediye olacaklarını vurgulayan Metin, "Tarihi korumacı bir anlayış ortaya koyan, çevre ve doğa dostu bir belediye olacağız. Tarih ve çevre bizim için önemli. Onun için tarihi koruyan bir Bolu çevreyi yeşili koruyan bir Bolu'yu hep beraber oluşturacağız." diye konuştu.

"ADIMLARIMIZI 50-100 YILLIK PLANLARA GÖRE ATACAĞIZ"

Vizyoner ve aksiyoner bir anlayışla hareket edeceklerinden bahseden Metin, "Geleceği iyi hesap edeceklerini ve adımlarımızı 50-100 yıllık planlara göre atacağız. Ayrıca vatandaşlardan gelen şikâyetleri de anında gidereceğiz" ifadelerini kullandı.

"HEDEFİMİZ 'GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ'NİN EN İYİ UYGULANDIĞI İL OLMAK"

"Hizmet gerektir, gönül almak yeterliliktir" diyen Metin, "Yani gerekli hizmeti yapan ama aslolan sizlerin gönlüne giren bir anlayışı ortaya koymaya çalışacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 'Gönül Belediyeciliğinin en iyi uygulandığı il Bolu olması için iddialıyız.” dedi.

"ONUN BAŞI SIKIŞTIĞINDA GİDECEĞİ YER KILIÇDAROĞLU"

Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, iktidar partisi belediyesi ile muhalefet partisi belediyesi arasındaki fark olacağını ifade ederek; "Ben AK Parti adayıyım Cumhur ittifakının adayıyım. Karşımızda da diğer ittifakın adayı var o da CHP'nin adayı. Şimdi CHP'nin adayının başı sıkıştığı zaman gideceği yer neresi? Talep edeceği yer neresi? Kemal Kılıçdaroğlu. Benim başım sıkıştığı zaman gideceğim yer neresi? Recep Tayyip Erdoğan. Bir şey anlatmaya gerek var mı? CHP'nin adayı da kötü bir insan değil, insani anlamda dediğimiz bir şey yok zaten. Ancak iş başka bir iş öyle belediye başkanı olmakla olmuyor bu işler, bu iş beceri ister, bu iş yetenek ister, bu iş çevre ister, bu iş güç ister güç. O güç kendinde olmadıktan sonra istediğin kadar iyi ol. İyi olmak tek başına yeterli değil ki becerikli olmak tek başına yeterli değil ki, para olmadıktan sonra, güç olmadıktan sonra işte bizim gücümüz de buradan geliyor."

"O SÖZLER BOLU'YA VERİLMİŞ SÖZLERDİR"

Fatih Metin, Bakanların Bolu'ya gelişini ve verdikleri sözlere ilişkin de "Bakanlarımız Fatih Metin'i sevdikleri için geldiler ama verdikleri söz Bolu'ya verilmiş söz Fatih Metin'e verilmiş değil. Biz birinci adımı attık Bakanı getirdik sözü aldık, ikinci adım o sözün takibini yapmaktır." ifadesini kullandı.

"DAİRE BAŞKANINA DAHİ ULAŞAMAZ, BUNA ALDANMAYIN "

Metin, Millet İttifakı'nın CHP'li adayına ilişkin de "Benim karşımdaki aday Ankara'da Daire Başkanına dahi ulaşamaz. Sekiz yıldır kürsülerden boş laf etmekten başka hiçbir iş yapmamış bir adamın Ankara'da iş takip etmesi mümkün değil. İcraat kürsüden boş laf etmekle olmaz şu mikrofonu aldıktan sonra biz de sabahlara kadar konuşuruz. Sizlerin karşısına çıkıyor diyor ki Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde en çok konuşan milletvekili benim konuştun da ne yaptın? Ne yaptın kardeşim göster bakalım şu Boluluya. O kürsülerden en çok Bolu'yu konuşan kişi olarak tarihe geçtin de ne oldu? O kürsülerden konuşurken biz bakanlıklarda Bolu'nun işini, Bolu'nun doğalgazını takip ediyorduk, Bolu'nun okulunu takip ediyorduk, Bolu'nun hastanesini takip ediyorduk, ilçelerinin yolunu, köylerimizin suyunun ödeneğini takip ediyorduk. Dolayısıyla buna aldanmayın." yorumunda bulundu.

"BELEDİYE BİNASINDAKİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN POSTERİNİ İNDİRTMEYELİM"

"Bolu'da hükümetin gücünü hissettirmemiz lazım" diyen Metin, yerel yönetimler ile hükümet uyumuna vurgu yaparak, "Bu hizmeti bir kuş gibi düşünün. Kuşun iki kanadının da uyumlu çırpması lazım ki kuş en iyi şekilde uçsun ve hedefine varsın. İşte o kuşun bir kanadı Recep Tayyip Erdoğan bir kanadı Fatih Metin. Fatih Metin'i düşürdüğünüz an kuşu bir kanadı gider, kuşun diğer kanadını düşürmeyelim. Belediye binasında Recep Tayyip Erdoğan'ın posteri var, o posteri indirtmeyelim inşallah." diye konuştu.

 

 

Editör: TE Bilisim