Seçim çalışmalarına devam eden AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Seyit Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Seyit Mahallesi’nde, mahalle sakinlerine seslenen Fatih Metin, yapılacak projelerde mutlaka Bolu halkının fikrini alacaklarını söyledi. Yapmayı planladıkları stadyumun yerini Bolu halkının belirleyeceğini aktaran Metin, kozalaktan esinlenerek çizilen stadyum projesinin Türkiye’de bir başka örneğinin olmadığını da dile getirdi.

Seyit Mahallesi sakinlerinin her dönem AK Parti’ye sahip çıktığını ifade eden Fatih Metin, 31 Mart’ta yine AK Parti’nin yanında yer alacaklarından emin olduğunu belirtti.

“Bu kirli ittifakı sandığa gömeceğinizden şüphem yok”

Fatih Metin, “Geçen gün mecliste PKK’nın siyasi uzantısı, maşası HDP’nin sözde Genel Başkanı sözde Eş Başkanı ne dedi: ‘Biz batıda AK Parti’yi ve MHP’yi sandığa gömmek için CHP’ye destek vereceğiz dedi. Buna müsaade etmeyin. Bunu aklınızdan çıkartmayın. Batıda AK Parti ve MHP’ye ders vereceğiz’ dediler. O dersi siz vereceksiniz onlara. CHP’ye siz vereceksiniz dersi. Buna inanıyoruz. Bizler her zaman sizlerin karşısına hizmetlerimizle çıktık, yaptıklarımızla çıktık. 2002’den 2019’a verdiğiniz bu emaneti liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’la en iyi şekilde taşımaya gayret ettik. Şimdi daha yukarılara taşıyacağız daha iyisi olacak Allah nasip ederse” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim