Bolu’da uzun yıllardır eğitim ve öğretime devam eden Bolu Final Akademi Okulu, geçtiğimiz aylarda tamamlanan yeni binasında eğitim ve öğretime başladı.

Yeni eğitim ve öğretim yılında kayıtlarının devam ettiğini ifade eden Bolu Final Ortaokulu ve Lisesi Yönetim Temsilcisi Fatih Karataş, “Bütün öğrencilerimizi ve velilerimizi okulumuza bekliyoruz. Okulumuza gelip, gezebilir, okulu görebilirler. Her şey Bolu için, her şey öğrencilerimiz için.” dedi.

 HABER: MEHMET FATİH YALINIZ

2019 – 2020 Eğitim ve Öğretim Yılında Kılıçarslan Mahallesindeki yeni binasında eğitim ve öğretim başlayan Bolu Final Akademi ortaokulu ve lisesi basın mensuplarına tanıtıldı.

Fizik, kimya laboratuvarları, spor salonu ve yeni sınıfları ile öğrencilerine eğitim veren Bolu Final Ortaokulu ve Lisesi Yönetim Temsilcisi Fatih Karataş, birkaç yıl içinde okullarının Bolu’nun en değerli okulları arasında olacağını söyledi.

Karataş, “Okulumuz, ortaokul ve lise olarak bu yıl Bolu’da hizmete girmiştir. Biz eğitimciler olarak Bolu’ya çok güzel bir okul kazandırdık. Güzel bir bina yaptık. Bahçeli, büyük ve temiz bir bina yaptık. Ortaokul ve lisede dikkat ettiğimiz en önemli unsurlardan bir tanesi; başarı ve disiplin. Başarılı öğrenciler yetiştirmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Hem fiziki olarak hem de eğitim anlamında yeterli kadroya sahip bir okuluz. Okulumuz, birkaç sene sonra Bolu’nun en değerli okulları içinde yerini alacaktır. Böyle başladık ve bundan sonra da örnek gösterilecek bir okul olacaktır. Kayıtlarımız devam etmektedir. Bütün öğrencilerimizi ve velilerimizi okulumuza bekliyoruz. Okulumuza gelip, gezebilir, okulu görebilirler. Her şey Bolu için, her şey öğrencilerimiz için.” dedi.

Editör: TE Bilisim