Bolu İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim Araştırma Hastanesi hizmet koluna bir yenisini daha ekledi. Uzun süredir Hastane Başhekim yardımcısı görevini yürüten Genel Cerrahi Uzm. Op. Dr. Rıdvan Çakmaz Genel Cerrahi Polikliniğinde Salı ve Perşembe günleri hasta kabulüne başladı.

Yoğun talep üzerine böyle bir hizmeti sunduklarını belirten Başhekim Uzm. Dr. Erdal Dilekçi “Gerek yatan hastaların gereksinimleri gerekse ayaktan hasta talepleri neticesinde genel cerrahi polikliniğini halkın hizmetine sunduk. Özellikle yatan hastalarımızın genel cerrahi muayenelerine diğer hastane transferi hususunda hastalarımızın yaşadığı mağduriyeti ortadan kaldırılarak bu uygulama ile hastalarımız bulundukları yerde muayene olabilir hale geldiler.” dedi.

Konu ile ilgili olarak Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol; “Geçtiğimiz yıl pek çok başarılı çalışmaya imza attığımız Bolu İzzet Baysal Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim Araştırma Hastanemiz şimdi de Genel Cerrahi Polikliniği ile hizmetlerine hizmet ekliyor.  Hastaneden fizik alanında hizmet alan hastalarımızın cerrahi alanında da ihtiyaçları, zamanında ve hızlıca hastanemizde çözüm buluyor. Böyle bir çalışmaya öncülük eden hastane yönetimi ve Başhekim Yardımcımız Op. Dr. Rıdvan Çakmaz’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim