Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa tarafından zaman zamn A takıma alınan, zaman zaman kupa ve lig maçlarında forma giyen Boluspor U21 takımının genç oyuncuları, Fenerbahçe ile oynanacak olan Süper Kupa Finali öncesi önemli açıklamalarda bulundular.

Furkan Demir, Kutay Aydın, Mutlu Güler ve Hakan Özkan, önlerinde Fenerbahçe ile oynayacakları önemli bir Süper Kupa Finali olduğunun altını çizerek camiaya, ‘Kupayı Bolu’ya getirmek istiyoruz’ mesajı verdiler.

Genç oyuncular ayrıca, zaman zaman A takımla antrenmanlara ve maçlara çıktıklarını söyleyerek kendilerine bu fırsatı veren Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa’ya da teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

Haber: Burhan Yeşiltaş

“FUAT HOCAYA ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Boluspor U21 takımının 1998 doğumlu genç oyuncusu Furkan Demir, sezonun son maçında Manisaspor maçında oyuna girdiğini ve bu olayın onur verici olduğunu söyleyerek şunları dile getirdi: “Sezon başına takım olarak çok iyi başladık. Sezon başında teknik direktörümüzün değişmesine rağmen o rotadan kopmadık. Sürekli hedefe oynadık. Hedefe giden yolda aramızdan A takıma çıkan oyuncular oldu. Bu isimlerin içinde bende oldum. A takımla yaptığımız hazırlık maçında Fuat hocanın bizi izlemesi, sonra yukarı alması bize büyük şans vermesi bizim için harika bir şey. Önümüzdeki örneklere bakılarak umut veriyoruz. Bu yüzden diğer arkadaşlarımda, bende şanslıyım. Fuat hocaya gerçekten çok teşekkür ederim. Bana güvenerek, 2 haftada antrenmanlara alıp, Manisa maçında beni sonradan oyuna sokması çok onur verici bir şey. Fuat hocaya çok çok teşekkür ediyorum. Fenerbahçe maçına iyi hazırlanıyoruz. İyi çalışıyoruz, iyi olacağına inanıyoruz.”

“TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜĞÜ OLMAK İSTİYORUZ”

Boluspor formasıyla 5 kez Türkiye Kupası’nda boy gösteren ve önümüzdeki yıllarda adından sıkça söz ettirmesi beklenen Kutay Aydın ise, Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa Finali’ni kazanıp Türkiye’nin en büyüğü olmak istediklerini ifade ederek; “İlk önce Fuat hocamıza çok teşekkür ediyorum. Beni antrenmanlara çağırdı. Güzel bir tecrübe oldu benim için. Seneye de inşallah orada devam etmek istiyorum. Gerek U19’da gerekse de U21’de çok güzel bir sezon geçirdik. Güzel maçlar oynadık. U19’da 2’inci, U21’de 1’inci olduk. Güzel oldu. Şimdi Fenerbahçe maçı var önümüzde. İyi antrenmanlar yapıyoruz, çalışıyoruz. İnşallah o maçı da kazanacağız. Orada kendimizi gösterme fırsatı da olacak. Süper Kupa maçı öncesi stres yok ama biraz heyecan var. Heyecanın olması lazım zaten. İnşallah kazanacağız bu maçı da. Türkiye’nin en büyüğü olmak istiyoruz.”

“FENERBAHÇE’DEN ÇEKİNMİYORUZ”

U21 takımı oyuncularından Mutlu Güler ise, Fenerbahçe’den çekinmediklerinin altını çizerek şunları dile getirdi: “Bütün takım olarak çok heyecanlıyız. Ama Fenerbahçe’den çekinmiyoruz. İnşallah her şey çok güzel olacak. U21 liginin en iyi takım olmayı düşünüyoruz. Takımımız, önceki yıllara göre genç. İyi bir takımımız var. Takımımıza U19’dan da katkılar var. Bende sezon başında U19’daydım. Devre arası çıktım, hocalarım değiştikten sonra. Yılmaz hoca ve Ateş hoca geldikten sonra. İnşallah her şey iyi olacak.”

“İNŞALLAH O KUPAYI ALIP BURAYA GETİRECEĞİZ”

U21 takımının kaliteli oyuncularından Hakan Özkan ise, Fenerbahçe’den korkmadıklarını, kupayı alıp Bolu’ya getirmek istediklerini sözlerine ekleyerek şöyle konuştu: “Öncelikle gerçekten çok iyi bir sezon geçirdik. Hem A takım, U21 ve U19. Buradan Fuat hocaya çok teşekkür ederim. Bize o duyguyu tattırdığı için. Gerçekten çok zorlu maçlar oynadık. Hem U19 olsun hem de U21 olsun. Ben ligin başında U19’da oynamıştım. Çok iyi bir sezon geçirdik. Talihsiz maçlar oldu. 2’inci olduk. Ama yine de umudumuzu kaybetmedik. Hem U21’e devre arasından sonra çıkmaya başladım. U21 takımımızda gerçekten iyi oyuncular var. Fenerbahçe maçını izlemiştik. Bizim daha da artılarımız var. Fenerbahçe’de korkmuyoruz. Yenebileceğimizi biliyoruz. İnşallah o kupayı alıp buraya getireceğiz.”

Editör: TE Bilisim