Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine iftar yemeği ikramında bulundu.

“Her kapıya bir kumanya” sloganı ile 5 günlük süre içerisinde 24 ülkü evi ve 226 haneye gıda yardımında bulunan Bolu Ülkü Ocakları İl Başkanlığı ramazan ayı boyunca bu kampanyanın devam edeceğini açıkladı.

Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül konuya ilişkin yaptığı açıklamasında; “Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı olarak mübarek Ramazan ayının başlaması itibari ile İl Binamızda her akşam İhtiyaç sahiplerine ve öğrenci kardeşlerimize iftar yemeği ikram edilmektedir. Ayrıca yine her yıl geleneksel hale getirdiğimiz “Her kapıya Bir kumanya” kampanyamızı da hızla devam ettirmekteyiz. Bir haftalık zaman zarfı içerisinde 250 gıda kolisi sahiplerine teslim edilmiştir. Kampanyamız Ramazan ayı süresince devam edecektir. Türk Gençliği olarak tek amacımız Yüce Allah'ın rızasıdır. Ülkücü Türk gençliğine güvenen hayırseverlerimizin emanetleri hızlı bir şekilde dağıtılmakta devam etmektedir. Yaklaşık 24 ülkü evimiz ve 226 adet haneye beş günlük süre içerisinde gıda kolilerimizin teslimi yapılmıştır. Önümüzde ki günlerde de merkez ve ilçelerimizde kumanya dağıtımlarımız devam edecektir. Bu vesile ile aile ve öğrenciler adına tüm hayırseverlerimize teşekkür ederiz. Yüce Allah tüm hayırları kabul etsin.” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilisim