Geçen hafta kazandığımız maçın tersi bir maça şahit olduk. Bu defa biz oynadık, Rakip kazandı. Kaleciyi geçemedik. Akıl almaz goller kaçırdık. Bu maçı kazanmalıydık. En azından kaybetmemeliydik.

Futbol var,

Mücadele var,

Gol pozisyonu var,

Kazanma arzusu var,

Tribünde müthiş taraftar desteği var,

Her şey var,

Olmayan tek şey,

O da GOL…

Bu kadar olumlu işler yapan ve maçı kazanmak adına her şeyini sahaya yansıtan Boluspor takımı neden kaybetti? Daha doğrusu neden kazanamadı.

Geçen hafta uzatma dakikalarında attığımız goller ile galip geldiğimiz maç sonu açıklamasında Sait Hoca ”Hızlı oyuncularımızı oyunun sonuna sakladık ve onların verdiği katkı ile maçı kazandık” açıklamasından sonra bu haftaki maçın son bölümünde ne yazık ki katkı sağlayacak oyuncuyu sahaya süremedi.

Yapılan üç oyuncu değişikliği de biraz düşündüren hamleler olmuştur. Mustafa, Sefa ve Guido tercihlerinin katkısını hiç göremedik. Hal böyle olunca katkısı olmayanların maçı çevirme şansıda yoktur. Keşke geçen hafta ki gibi maça girenler maçı çevirebilse bunları konuşmaya gerek kalmazdı. Ahmethan'ı aldık. Nerede? Aldıysak neden oynatmıyoruz? Merak edilen diğer bir konudur.

Hocamızın sahadaki kadro tercihi maçı kazanmayı çok istediğini gösterdi. Ofansif bir kadro ile oyuna başlaması. Sağ ve sol beklerin sürekli ileri çıkarak oyuna katılmaları pozisyon zenginliği sağladı. Fakat bu çıkışlarda kalemizde yaşadığımız tehlikeleri de unutmayalım.

Yediğimiz golde çıkarken kaybedilen topun kalemizde gol ile sonuçlaması iyi analiz etmeliyiz. Bu tür maçlarda maçı kaybetmeyelim anlayışı da olmalıdır. Büyük bir fırsatı kaçırdık. Maçın kazanılması halinde çok farklı düşüncelere sahip olabilirdik. Ama olmadı. Artık bu maçı unutmalıyız.

İstek ve kazanma arzusunu kaybetmeyen Boluspor takımı mutlaka sezon sonu ligi istediği yerde bitirecektir.

Ama sahada bu maçtaki gibi BOLUSPOR olursa…

İYİ HAFTALAR…