HAK-İŞ Konfederasyonu Hizmet İş SendikaBolu İl Sekreteri İsmail Esen, sendika üyelerinin faydalanması için 45 işyeri ile indirim anlaşması yaptıklarını söyledi.

Konfederasyonun Bolu’da 5 bin üyesi bulunduğunu ve bu üyeler için 45 işyeri ile indirim anlaşması yaptıklarını kaydeden İsmail Esen, çalışmaların devam edeceğini söyledi.

İsmail Esen şöyle konuştu; “Konfederasyonumuzun Bolu’da 5 bine yakın üyesi var. Bu üyelerle ilgili, bilindiği gibi ekonomik alanda bir enflasyonla mücadele kampanyası var. Biz de üyelerimizin faydalanması açısından birçok kuruluşla, işyeri ile indirim anlaşmaları imzaladık. Yaklaşık 45 işyeri ile şu an anlaşmamız var, devam edenler de var. Üyelerimizin, işçi kardeşlerimizin, faydalanması için, sosyal yaşantıda a’dan z’ye ne varsa, giyim, kıyafet, ayakkabı, kuaför, araç bakım, beyaz eşya ve aklınıza gelebilecek birçok işyeri ve kurumla bu anlaşmaları yaptık. İnşallah yapmaya da devam edeceğiz. Bize bu imkanları sağlayan bütün işyerleri ve kurumlara teşekkür ediyoruz. İnşallah üyelerimizin bu konuda geri dönüşleri de güzel olacak. Çalışmalarımız devam edecek, ilerleyen zamanlarda yeni anlaşmalar da yapacağız.”

Editör: TE Bilisim