MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu ve İnsan Kaynakları Daire Başkanı Feyzullah Çiftçi Bolu’yu ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürlüğü ile başlayan ziyaretler zincirinde İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu ve İnsan Kaynakları Daire Başkanı Feyzullah Çiftçi’yi Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz ve şube müdürleri karşıladı.

Makamda yapılan görüşmenin akabinde Solmaz Ahmet Baysal Öğretmenevi’nde İlçe Milli Eğitim Müdürleri, şube müdürleri ve okul öğretmenlerinin de katılımıyla toplantı yapıldı.

Toplantıda Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Bolu’nun eğitim durumu hakkında bilgi verdi.  MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, konuşmasında genel bir durum değerlendirmesi yaptı. Eğitime dair önemli konulara değindi. Aydoğdu’nun fıkralarla da süslediği konuşmasında yaptığı tespit ve analizleri Bolu’nun eğitim yöneticileri tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Mustafa Çizmecioğlu Anadolu Lisesi’nde devam eden toplantılarda öğretmenlerle konuşan MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, öğretmenlerin merak ettiği soruları da cevapladı. Sohbet ortamında devam eden toplantılarda hem dertler paylaşıldı hem de neşeli anlar yaşandı.

 

Editör: TE Bilisim