AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, “Bugün kaybettiğimiz Bolu için bir belediye başkanlığıdır fakat iktidarın, hükümetin AK Parti iktidarı olduğunu belki daha iyi anlama vaktidir” dedi.

 Haber: Ömer Çetinaslan

AK Parti’nin bayramlaşma programında konuşan Bolu Milletvekili Arzu Aydın, yerel seçimlerden sonra Bolu Belediyesini kaybettiklerini ancak, iktidarın AK Partide olduğunu anlamanın ve vatandaşlara anlatmanın önemli olduğuna dikkat çekti. Aydın, “Ramazan ayının içerisinde bir de Kadir Gecesi var, ‘rabbim kadrini bilenlerden eylesin’ diye dua ederim ben hep. Kadrini bilmek; yani anlamak, idrak etmek. Kıymetini bilmek; Ramazan ayının kıymetini bilmek ama aynı zamanda insanların birbirinin kıymetini bilmesi. Çünkü birbirinizin kıymetini bildiğiniz an, kol kola girme kapasiteniz de bir o kadar artıyor.

“KAYBETTİĞİNİZİ BULMANIZ İÇİN KİM SİZİNLE BERABER YÜRÜYOR?”

Vakit, kol kola girmek, birbirinin kıymetini bilme vakti. Niye bu vakit? Çünkü bazen kaybetmek, aslında bir şeyi kaybetmek üzücüdür ama bir yandan da çok kıymetlidir. Çünkü kaybettiğiniz zaman şunu görürsünüz; Kaybettiğinizi bulmanız için kim sizinle beraber yürüyor? Kaybettiğinizi geri almanız için kim sizinle dostluk yapıyor? O yüzden kaybettiğinizi bulana kadar değerini anlamak kıymetlidir. Şimdi bunu anlamanın zamanındayız. İnsanlar şunu da anlayacak; Bugün kaybettiğimiz özelde, Bolu için bir belediye başkanlığıdır fakat iktidarın, hükümetin AK Parti iktidarı olduğunu belki daha iyi anlama vaktidir, bunu idrak etme vaktidir. Biz, AK Parti iktidarının vekilleri olarak İl Başkanımızla, bütün teşkilatımızla beraber bize oy veren, vermeyen ama bize destek olan, bize gönülden bağlı olan  %50’nin yani her iki kişiden birinin hakkını korumak noktasında çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Editör: TE Bilisim