Bolu İl Jandarma Alay Komutanı Albay Nadir Çelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, Bolu Gazeteciler Cemiyetine bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. 

MEHMET FATİH YALINIZ

Bolu Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde, Bolu’da çalışan gazeteciler ve Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Velioğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Bolu İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik, gazetecilere görevlerinde başarılar diledi.

Toplantıda ilk konuşmayı yapan Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu, güvenlik güçleri ile iç içe olduklarını kaydetti. Velioğlu şunları söyledi; “Bizi hem burada, hem de alayda, misafir ediyorsunuz. Gazeteciler olarak, hem emniyet teşkilatı ile hem de jandarma teşkilatı ile iç içe bir sivil toplum kuruluşuyuz. Arkadaşlarım adına da teşekkür ediyorum. Herhangi bir olay karşısında bilgi edinme konusunda yardımlarınız için, özellikle çalışan gazeteciler gününde, muhabirler adına teşekkür ediyorum.”

Velioğlu’nun ardından konuşan Bolu İl Jandarma Alay Komutanı Albay Nadir Çelik ise, gazetecilerin önemli bir görev üstlendiklerini ifade etti. Çelik, “Sizler için önem arz eden bu önemli günde sizleri yerinizde ziyaret etmek istedik. Sizler, Türk toplumu için çok önemli ve farkındalık yaratmak için ayrı bir görev misyonunuz var. Bundan dolayı, çalışan gazeteciler gününüzü kutluyorum. Bu zor görevinizde, soğuk havada, sıcak havada, yağmurda, karda, yangında, selde her zaman olaya vakıf olarak olay bölgesinde oluyorsunuz. Sizlerle iletişimimiz göreve başladığım günden bu yana yakın olarak devam ediyor. Sizler ve bizler toplumun farklı boyutlarında görev yapıyoruz. Önemli olan vatandaşı doğru bilgilendirmek, biz de vatandaşın can ve mal güvenliğini en iyi şekilde koruyup, onlara yardımcı olmak için canla başla çalışıyoruz geldiğimiz günden beri. Bu konuda da sizlerden de yardım görüyoruz, bizler güvenlik güçleri olarak elimizden geldiğince, size yardım etmek için uğraşıyoruz. Önemli olan vatandaşımıza doğru bilgiyi vermek, vatandaşımızın kanunlar nispetinde onların can ve mal güvenliğini korumak. Bu vesile ile tekrar çalışan gazeteciler gününüzü kutluyorum, başarılarınızın devamını diliyorum.” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilisim