Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, ligin 31’inci haftasında Adanaspor karşısında istedikleri puanı aldıklarını, haftasonu oynayacakları İstanbulspor maçını da kazanmak istediklerini söyledi.

Boluspor, ligin 32’inci haftasında kendi evinde oynayacağı İstanbulspor karşılaşması hazırlıklarını teknik direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde kendi tesislerinde sürdürüyor.

Antrenman öncesinde Adanaspor maçını değerlendiren ve hafta sonu kendi evlerinde oynayacakları İstanbulspor karşılaşması ile ilgili açıklamalarda bulunan Karafırtınalar, “Adana maçından sonra da söyledim. Çok önemli bir galibiyet. 2-0’dan geri dönüp kazanmak, öyle sıcak bir ortamda kaliteli bir takımla. Onların da kazanıp rahatlayacakları, en azından 1 puan alıp da rahatlayacakları bir maçtı. Biz maçın zorluğunu biliyorduk. Ama beklemediğimiz 2 tane gol yedik. Bizim ikinci yarı çok daha farklı, üstün oynayacağımızı düşündüğümüz bir maçtı. Nitekim de öyle oldu aslında. 3-2’den sonra bile 2 tane net pozisyonumuz vardı. O maç diğer maçlar gibi arkada kaldı. Oradan alacağımızı aldık” dedi.

Önlerinde önemli bir İstanbulspor karşılaşması olduğunu ifade eden Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, “İlk 6’yı garantilemek için kazanmamız gereken bir maç. İlk 2 iddiamızın devam edebilmesi için de kazanılması gereken bir maç. Biz haftalardır hep böyle maçlar oynuyoruz. Oyuncularım yüksek konsantrasyonla ellerinden gelen bütün mücadeleyi gösteriyorlar. İnşallah kalan bu 3 maçta da gösterecekler. İlk 2’den olursa ne ala ama olmazsa geri kalan maçlar için de inşallah oradan çıkacağız” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim