İyi Parti il Başkanı Ahmet Örnekbaş  Basın kuruluşlarına gönderdiği açıklama ile kendisinin ve yönetim kurulunun istifa etme kararı aldıklarını belirtti… İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tüm İl Başkanlarının istifasını istemişti.

İyi Parti il Başkanı Ahmet Örnekbaş’ın yaptığı o açıklama  şöyle;

"İyi Parti Başkanlık divanı 30 Ağustos 2018 tarihinde toplanarak bir karar almıştır. Bu karara gerekçe olarak ise 24 Haziran 2018 seçimlerindeki adaylıklar başta olmak üzere teşkilatlarımızda çeşitli vesilelerle boşalmaların olması ve netice itibari ile taşra teşkilatlarımızda yerel seçimler öncesi ivedi olarak bir revizyonun elzem hale gelmesi belirtilmektedir. İyi Parti Başkanlık divanı bu revizyon çalışmalarına imkan ve fırsat vermek, yapılacak çalışmaları hızlandırmak amacıyla bütün il başkanlarına yönetimleriyle birlikte istifa etmeleri yönünde bir tavsiyede bulunmuştur.

Bu tavsiye kararı çerçevesinde 31 Ağustos 2018 günü Bolu il yönetimi toplanarak mart ayında yapılacak yerel seçimlerde aday olmak isteyen il yöneticilerine, genel seçimlerden önce aday ve aday adaylığı için yönetimlerden istifa eden arkadaşlarımıza , önümüzdeki yerel seçimler için il yönetiminde bulunup çalışmak isteyen üyelerimize ve siyasetle ilgilenen ya da ilgilenmek isteyen tüm vatandaşlarımıza fırsat vermek amacıyla Bolu İl Başkanı ve Bolu İyi Parti İl yönetimi olarak istifa etme kararı almıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Editör: TE Bilisim