İyi Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, YSK tarafından iptal edilen ve 23 Haziran’da yenilenmesi kararlaştırılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim çalışmalarına destek olmak için İstanbul’a gidiyor.

AKP ve MHP’nin itirazları sonrası YSK tarafından iptal edilen 31 Mart yerel seçimlerinin ardından, 23 Haziran’da yenilenmesi kararlaştırılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için Millet ittifakı olarak Ekrem İmamoğlu’na tam destek amaçlı 81 İl başkanının katılacağı toplantıya İyi Parti Bolu İl Başkanı Ahmet Örnekbaş’da gidecek. Ayrıca, İstanbul’da bir dizi toplantılara katılarak İstanbul’da bulunan sivil toplum örgütleri ve İstanbul’da yaşayan Bolulu vatandaşlarla görüşmelerde bulunup, Millet ittifakı olarak İstanbul seçimlerinin alınmasının önemini anlatacak.

İyi Parti Bolu İl başkanı Ahmet Örnekbaş konu ile ilgili yaptığı açıklamada,  İstanbul’un Türkiye’nin göz bebeği olduğunu, ülke ekonomisinin lokomotifi durumunda bulunan bu güzelim kentin daha temiz ve daha iyi eller tarafından yönetilmesi gerektiğini ifade etti.

Örnekbaş, İstanbul’da şimdiye kadar yapılan yanlışların, yolsuzlukların ve israfın önüne geçmek için Ekrem İmamoğlu’nun seçimleri alması gerektiğini izah ederek, İstanbul’da Her şeyin çok güzel olması ve 23 Haziran’da demokrasi ateşinin daha iyi yanması için de Bolu olarak ellerinden gelen her türlü çalışmalarda bulunmaya hazır olduklarını söyledi.

Editör: TE Bilisim