İyi Parti Bolu İl Teşkilatı kahvaltıda buluştu. Partililer ve gazetecilere düzenlenen kahvaltıda İyi Parti Bolu Kurucu il Başkanı Mehmet Aydın hedeflerinin iktidar olmak olduğunu dile getirdi.

İyi Parti Bolu İl teşkilatı şehir merkezinde bulunan bir otelde kahvaltı düzenledi. İyi Parti Bolu Kurucu İl Başkanı Mehmet Aydın, İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz, partililer ve gazetecilerin bir araya geldiği kahvaltıda bir konuşma yapan İyi Parti Başkanı Aydın, İyi Partinin bir zorunluluktan doğduğunu ve halkın isteği üzerine bu partinin kurulduğunu dile getirdi. Aydın hedeflerinin ise iktidar olduğunu söyledi.

Aydın konuşmasına şu şekilde devam etti, “Hepinizin de bildiği gibi 25 Ekim 2017 tarihinde partimiz kuruldu. Kurulamaz demişlerdi, partimizi kurduk. Sonra dediler ki ‘biz boş alan bırakmadık. ‘Nereye kurulacak, nereye üye yapacak’ dediler. Şu anda partimizin üye sayısı 1 milyon 600 bin. Biz 6 ayda kongrelerimizi de yaptık. ‘Seçimlere de giremez’ dediler. Biz seçimlere de gireceğiz. Türkiye genelinde 65 ilde kongremizi yaptık. 78 ilde de teşkilatlanmamızı yaptık. İyi parti olarak biz artık iktidara hazırız. İyi parti bir zorunluluktan doğdu. Halk istedi, ‘kurulmak zorundasınız’ dediler. İyi parti kuruldu. Genel Başkanımız Meral Akşener’in önderliğinde inşallah 2019 seçimlerinde de hem yerel seçimlerde hem de genel seçimlerde de biz iktidar olacağız sizlerin desteğiyle. Bizim üyelerimiz, yöneticilerimiz, delegelerimiz hepiniz cesur insanlarsınız. Genel Başkanımızın dediği gibi, ‘medeniyet yolunu cesur insanlar döşeyecek.”

Editör: TE Bilisim