İyi Parti Bolu il ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İl Başkanı Mehmet Aydın ve Merkez ilçe Başkanı Ahmet Yılmaz’la birlikte Bolu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

MEHMET FATİH YALINIZ

İyi Parti Bolu İl ve Merkez İlçe yönetimleri ziyarette Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu ve gazetecilerle bir araya geldi.

Ziyarette bir konuşma yapan Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu, İyi Partililere başarılar diledi. Velioğlu şöyle konuştu; “Yoğun bir katılımla bizi ziyaret eden merkez ilçe ve il teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Türkiye’nin yeni partisi İyi Parti, Bolu’da da takip ediyoruz, haberlerini yapıyoruz, bir örgütlenme içinde, Sayın Mehmet Başkanım ve Ahmet Başkanımın önderliğinde, ilçelerde ve merkez ilçede güzel bir örgütlenme yaptınız. Burada çok kıymetli dostlarımız var. Türkiye şu an zor bir süreçten geçiyor. Buraya gelen her siyasi parti temsilcisinden şunu temenni ediyoruz. İnşallah Bolu için diğer siyasi parti temsilcileri ile Bolu için Bolu’nun geleceği için güzel hizmetlere imza atacağınızı düşünüyoruz. Görevinizde başarılar diliyorum, Allah mahcup etmesin.”

Velioğlu’nun ardından konuşan İyi Parti Bolu İl Başkanı Mehmet Aydın, iktidar olmak için kurulmuş bir parti olduklarını ifade etti. Aydın, “25 Ekim’de kurulan yeni bir partiyiz, yaklaşık 4 ay oldu. Bu süre içinde teşkilatlanmalarımızı yaptık. 4 Mart’ta da il kongremizi yaptıktan sonra demokrasinin gerektirdiği adımları atmış olacağız ve paçaları sıvayacağız ve iktidar olma yolunda gerekenleri yapacağız. Biz bu süre zarfında parti kuramaz dediler, kurulduk. Teşkilatlanamaz dediler, çoğu siyasi partinin ilçelerde ilçe başkanlıkları olmamasına rağmen ve biz 4 aylık bir parti olmamıza rağmen bütün ilçe teşkilatlarımızı kurduk. Bizde kadın kolları yok. Bu bir kadın hareketi, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener kadın hareketi, gençlik hareketi dediği için %25 temsil noktasında kota koyduğu için bütün hanımefendileri yönetimlerimize aldık. Gerek ilçe başkanlıkları olsun, gerekse il teşkilatları olsun. 4 Mart’taki kongremizde üst kurul delegelerimiz olacak. Tahmin ediyorum, 6 kişilik üst kurul delegelerimizde yine %25 kadın kotamızı uygulayacağız. Hanımefendilerin de genel merkezde temsil noktası olacak. Biz, iktidar için kurulduk. Muhalefet için kurulmadık. Toplumun tüm kesimlerine, esnafından sanayicisine, memurundan işçisine kadar çiftçisine kadar herkese yakınız. Bizim partimizin bir projesi var bunla ilgili. Genel merkezimiz acil eylem planı hazırladı. Bunu ileriki günlerde açıklayacak. Türkiye şu anda zor durumdadır. Dış politikamız o kadar kötü yönetildi ki, bu yüzden şu an askerimiz Afrin’de bir hareket başlattı. Ben Allah yardımcılar olsun diyorum. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Askerimizin sonuna kadar arkasındayız. İç siyasete kesinlikle malzeme edilmesin diyoruz. Bu asker Türk Milleti’nin askeri. Sadece bir siyasi partinin askeri olmadığını düşünüyoruz. Türk Silahlı Kuvvetlerini bir bütün olarak Türk Milletinindir.  Askerimizin sonuna kadar arkasındayız, inşallah başarılı olurlar.” diye konuştu.

Aydın’ın ardından bir konuşma da İyi Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz yaptı. Yılmaz, ilk etapta Bolu’da 10 bin üye yapma hedefleri bulunduğunu söyledi. Yılmaz şunları söyledi; “Biz yeni bir partiyiz. Ülkenin dertlerine derman olmaya, yaralarına merhem olmaya geliyoruz. Bu uğurda bize çok büyük görevler düşüyor. İyi Parti merkez ilçe olarak, üye kaydımızı 10 bin seviyelerine çıkartmak düşüyor bize de, bunu başaracağız. İlgi alaka çok iyi.”

 

Editör: TE Bilisim