31 Mart Yerel Seçimlerinde İzzet Baysal Mahallesi Muhtarlığı’na aday olan Mustafa Benek, seçilmesi halinde tek başına değil mahalleli ile birlikte yöneteceklerini söyledi.

İzzet Baysal Mahallesi’nin sevilen ailelerinden Benek Ailesinden Mustafa Benek Yerel Seçimlerde muhtarlığa aday oldu. İzzet Baysal Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Benek, 31 Mart Yerel Seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulunarak destek istedi. 34 yıldır ilimiz merkezinde yaşayan Kıbrıscıklı Mustafa Benek, çevreden aldığı destekler sonucunda aday olmaya karar verdiğini belirtti.

İzzet Baysal Mahallesi Muhtar Adayı Benek adaylığı ve seçimler ile ilgili yaptığı açıklamada, “1985 yılından beri Bolu merkezinde yaşıyorum. O yıllar memur olarak göreve başladım Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde. 2011 yılında emekli oldum. Mahalleyi ve mahalle halkını sevdiğimden emekli olduktan sonra İzzet Baysal Mahallesinden daire alıp orada ikamet etmeye başladım. 10 yıl İzzet Baysal Mahallemizde bulunan Behiye Baysal Ortaokulunda görev yaptığım için mahalleyi iyi biliyorum. Görev yaptığım süre boyunca mahalle halkıyla iyi ilişkiler kurdum. Onlardan aldığım destek ve olumlu tepkiler üzerine aday olmaya karar verdim. Aday olmamla birlikte diğer aday arkadaşlar ‘Keşke sen çıkmasaydın, biz zorlanacağız’ gibi esprili şeyler söylediler.  İnşallah 31 Mart’ta seçilmem halinde mahallemizi hep birlikte, ben değil bizle birlikte yöneteceğiz; bizle birlikte ihtiyaçlarımızı belirleyeceğiz. İzzet Baysal Mahallesini kariyer ve liyakat yönetecek. Mahallemiz için çalışacağım, mahallemizdeki sorunları bir bir tespit edip gereken çözümleri sağlayacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim