Bolu İl Jandarma Komutanlığınca yapılan yol kontrollerinde yolcu otobüslerinde 5 bin 545 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi. Ayrıca bir eve yapılan operasyonda 200 gr kubar ile kenevir yetiştirmek üzere özel olarak ısı ve ışık sistemi ele geçirildi.

Bolu İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucunda; yapılan yol kontrollerinde 5 bin 545 adet bandrolsüz sigara ele geçirildi. Kenevir yetiştirmek üzere özel olarak ısı ve ışık sistemi kurulan bir evde 200 gr kubar ele geçirildi.

Anadolu otoyolu Dörtdivan mevkiinde yol kontrol ve arama faaliyetleri esnasında durdurulan yolcu otobüslerinde yapılan aramalarda toplam 5 bin 545 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirilmiş olup, 20 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Bolu Dağı mevkiinde bir evde yapılan aramada ise kenevir yetiştirmek üzere özel olarak ısı ve ışık sistemi kurularak hazırlanmış bir oda içerisinde 200 gram kubar esrar maddesi ve 1 kök kenevir bitkisi ele geçirilmiş olup, 1 şüpheli şahsa yasal işlem başlatıldı.

Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada “Bolu İl Jandarma Komutanlığınca, bölgemizin huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik yapılan operasyonlar, yine halkımızın desteği ile daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.” denildi.

Editör: TE Bilisim