Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kadın ve Genç Girişimci Kurulları için seçim yapılacak.

Yapılacak seçimle ilgili açıklamalarda bulunan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İsmail Gören, başvuru yapmak isteyenlerin 24 Ocak Perşembe günü mesai bitimine kadar evraklarını genel sekreterliğe teslim etmeleri gerektiğini söyledi.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliği olarak adaylık başvurularını almaya başladıklarını dile getiren Bolu TSO Genel Sekreteri İsmail Gören, daha sonra icra kurullarının da oluşturulacağını kaydetti.

Yapılacak seçimlerle ilgili bilgiler veren Gören, şöyle konuştu; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği önderliğinde faaliyetlerini yürütmekte olan TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu ülkemizdeki en büyük girişimcilik ağlarından birini oluşturmaktadır. 2007 yılında kurulan Kadın Girişimciler Kurulu ve 2009 yılında kurulan Genç Girişimciler Kurulları, bir seçim sürecine girmiş bulunmaktalar. Bunla ilgili aday olmak isteyenlerin adaylık başvurularını almaya başladık. Adaylık başvuru formları ve dilekçelerini en geç 24 Ocak Perşembe Günü mesai bitimine kadar odamız genel sekreterliğine bırakmaları gerekmektedir. Kayıtlar yapıldıktan sonra da sisteme girişlerini gerçekleştireceğiz ve daha sonra kurulların icra kurulları oluşacak ve bunla ilgili takvimi oluşturmuş olacağız. Öncelikle Kadın Girişimciler Kurulları ve Genç Girişimciler Kurullarının ilimize ve odamıza faydalı faaliyetler yürüteceklerine inanıyoruz. Genç Girişimciler Kurullarında yaş sınırı var. 40 yaş altındakiler genç girişimciler kurullarını oluşturacak. Kadın Girişimciler Kurulunda herhangi bir yaş sınırı yok. Odamıza kayıtlı bayanlardan oluşturulacak. Bu kurullarla ilgili odamız üyelerinden başvuru bekliyoruz.”

Editör: TE Bilisim