AK Parti Bolu İl Kadın Kolları tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü nedeniyle, parti binasında bir basın açıklaması yapıldı. AK Parti Kadın Kolları adına açıklamayı yapan Başkan Arzu Güler, “. AK Kadınlar olarak, kadına yönelik şiddete karşı uluslararası mücadele ve dayanışma gününde kadına yönelik her türlü şiddete turuncu çizgimizi çekiyoruz” diye konuştu.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Güler ve kadın kolları üyeleri tarafından yapılan açıklamada, pankart ve dövizlerle de kadına yönelik şiddetin önlenmesine dikkat çekildi.

Burada bir açıklama yapan AK Parti Bolu İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Güler, şunları söyledi; “Kadına yönelik şiddet dünyanın her yerinde ayrı biçimde tezahür ediyor ve aile içi şiddet, ne yazık ki hala en yaygın şiddet biçimi olmaya devam ediyor. AK kadınlar olarak kadına yönelik şiddetin bir insanlık ihlali olduğunu dün olduğu gibi bugün de dile getirmekten vazgeçmiyoruz. Kadim medeniyetimizin yüzyıllar boyunca barındırdığı, din, ahlak, şuur ve vicdan öğretilerinin tümünde kadına ve kız çocuklarına karşı yapılan herhangi bir kötü muameleye kati suretle karşıyız. Peygamber Efendimizin de buyurduğu gibi, insanlara merhamet etmeyene, Allah da merhamet etmez. Cumhurbaşkanımızın kadınlara karşı ayrımcılık ırkçılıktan beterdir anlayışı ile gösterdiği özveriyi, kadına yönelik şiddetin ortadan kalkması için hep birlikte göstermemiz lazım. AK Parti, kadın, erkek, yaşlı, genç, hepimizin partisidir. AK Kadınlar olarak, kadına yönelik şiddete karşı uluslararası mücadele ve dayanışma gününde kadına yönelik her türlü şiddete turuncu çizgimizi çekiyoruz.”

Editör: TE Bilisim