Boluspor, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Antrenman esnasındaki bir foto objektiflerden kaçmadı. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ile görüşen takımın kaptanları kısa bir zirve gerçekleştirdiler.

Boluspor antrenmanındaki mini zirve dikkatlerden kaçmadı. Şampiyonluk yolunda hedefine adım adım giden ve hata yapmak istemeyen teknik kadro ve oyuncular zorlu Gençlerbirliği karşılaşması öncesi mini bir zirve gerçekleştirdiler.

Antrenman başladıktan sonra Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ile görüşmek isteyen takım kaptanları Karafırtınalar’dan ne istedi?  Sezon başından beri rakiplerini saf dışı bırakan ve hedefe kilitlenen kırmızı beyazlı oyuncular Gençlerbirliği takımını yenerek liderliği almak istediklerini Hocaları Sait Karafırtınalar’a iletirlerken ‘Biz en iyi şekilde maça konsantre olacağız’ dediler.

Kırmızı beyazlı takımın kaptanları, Yusuf Emre Gültekin, Gökhan Değirmenci, İshak Çakmak ve Uğur Akdemir, “Hata yapma lüksümüz yok. Onun için rehavete girmemiz lazım. Diğer maçlara nasıl motive olduysak biz sizin dediğinizi gibi maç maç bakarak hazırlanıyoruz” dedikleri öğrenildi.

Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ise oyuncularına düşüncülerinden dolayı teşekkür ederken, ‘Hep birlikte buralara geldik. Sizlerle gurur duyuyorum. Gençlerbirliği maçında güveniyorum’ dedi.

Editör: TE Bilisim