Boluspor’da Sait Karafırtınalar dönemi sona erdi. 2018–2019 sezonuna iyi başlayan ancak ilk devrenin sonlarına doğru düşüşe geçen Boluspor’da teknik direktör Sait Karafırtınalar ile yollar ayrıldı.

İkinci yarının ilk maçında deplasmanda Osmanlıspor’a 3-1 kaybederek beklentilerin çok altında kalan kırmızı beyazlılarda teknik direktör Sait Karafırtınalar ile yollar kesin olarak ayrıldı.

Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkcı ve Sait Karafırtınalar bir araya gelip yolların karşılıklı olarak ayrılması konusunda anlaşmaya vardı.

Geçtiğimiz yılın 10.haftasında Boluspor Yönetim Kurulu tarafından takımın başına getirilen teknik direktör Sait Karafırtınalar, Boluspor ile ligi 3’üncü sırada bitirmiş, Play-Off oynama başarısı göstermişti. Kırmızı beyazlılar, Gazişehir Gaziantep’e Play-Off’ta elenerek Süper Lig şansını kaybetmişti.

Bu yıl ise takımının başında 18 lig maçına çıkan Sait Karafırtınalar, 18 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyet ve topladığı 28 puanla zirveden iyiye uzaklaşmıştı. Boluspor Kulübünde 11.30’da konuyla ilgili açıklama yapılacak.

Editör: TE Bilisim