Bolu’nun eşsiz doğa tarih ve kültürünün içinde yerini almaya hazırlanıyor. Konforu, kaliteyi ve hizmeti Bolu’nun özel dokusuna katmak isteyen Karpalas City Hotel & Spa yatırımına Ağustos ayı başlarında görkemli bir açılış planlanıyor. Kendine ait müthiş çizgisi ile Bolu’da en iyi oteller arasına girmeyi planlıyor. Kaliteyi, konforu ve eşsiz damak tatlarını misafirlerine yaşatacak…

İstanbul’a 2 saat, Ankara’ya ise 1,5 saat uzaklıktaki konumu, minimal tasarım kavramıyla şekillendirilmiş olağanüstü iç mimari dizaynı ile Karpalas City Hotel & Spa sizleri bekliyor.

Belli bir çizgide ancak bir butik şehir otelinde olduğu gibi keskin bir şıklığın değil, özgünlüğün ön planda olduğu; stilin ise yaşayan, doğal malzemelerden mobilya ve aksesuarlarla sağlandığı, sofistikeliğin rahatlıkla kol kola geldiği bir mekân.

Günümüzün sofistike turistler artık kendilerini iyi hissedecekleri dekorların önünde geçen zamanları seviyor. Oturdukları mobilyadan, duvardaki aynadan odadaki havlunun dokusundan da etkilenmeyi, ilham almayı istiyor. Çoğu otellerde bu şıklığı bulamıyoruz.

SAĞLIĞINIZA VE GÜZELLİĞİNİZE HAK ETTİĞİ ÖNEMİ GÖSTERİN!

Karpalas City Hotel &Spa, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışı ile Bolulu bayanların beğenisini kazanacak.  Stres ve yorgunluğa son verecek masaj seçenekleri ve spa alan kullanımını içeren kaçırılmaz bir davet var!

Kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, Türk hamamı, masaj odaları ve sağlık büfesi vitamin bar ile ayrıcalıları sizlere yaşatmayı planlıyor. Farklı konseptleri bir arada bulunduran karpalas City Hotel & spa, kaliteden ödün vermek istemeyen misafirlerini bekliyor.

MASAL TADINDA MUHTEŞEM BİR DÜĞÜN!

Her genç kızın hayalidir masal tadında bir düğün… Rüya gibi bir konsept ile unutulmaz anlar yaşamak…  İnanın o tutkuyu size ayrıcalıkları ile yaşatacaktır.

Karpalas City Hotel &Spa’nın, vazgeçilmez partiler, özel geceler ve lansman etkinlikleriniz için benzersiz alternatifler ile ilk tercihiniz olacak. Özel günlerinizde, masal tadında muhteşem bir düğün planlıyorsanız eğer tek adresiniz Karpalas City Hotel olmalıdır.

Yapılan o güzel emeğin her zaman bir karşılığı olmalıdır. Sizlere en güzel şekilde Karpalas City Hotel sunacaktır. Tabiatın kalbi Bolumuza hayırlı olmasını diliyorum.