Dörtdivan’da, eniştesini tüfekle öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan zanlıya keşif yaptırıldı.

İlçede entegre kümes işletmesinde bakıcı olarak çalışan eniştesi Hasan Mitiler'i (36) öldürdüğü gerekçesiyle aranan ve Bolu Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından Kahramanmaraş'ta yakalanan zanlı Hasan A. (35), Bolu'ya getirildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlıya, cumhuriyet savcısının talimatıyla güvenlik önlemi altında olayın gerçekleştiği lojmanın önünde keşif yaptırıldı.

Hasan A, Mitiler'i dövmek ve gözünü korkutmak için yanında getirdiği tüfekle ayağından vurmak için olay yerine geldiğini savunarak, olayların hızlı bir şeklinde geliştiğini ve Mitiler'i açtığı ateş sonucundan başından vurarak öldürdüğünü itiraf etti.

Daha sonra olay yerinden otomobille uzaklaştığını anlatan şüpheli, olay yerinin yakınlarında bulunan göletin yanında durduğunu ve tüfeği gölete attığını ifade etti.

Tüfeği attığı yere getirilen Hasan A, eline verilen tahtayla tüfeği hangi alana ve ne kadar uzaklığa attığını gösterdi.

Bunun üzerine Kocaeli ve Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Su Altı Polis Dalgıçları, dedektör yardımıyla sazlık alan ve gölet içerisinde tüfeği aramaya başladı. Tüfeğin bulunması için ekiplerin çalışması devam ediyor.

Bolu'nun Dörtdivan ilçesinde, entegre kümes işletmesinde bakıcı olarak çalışan Hasan Mitiler (36), önceki gün sabah saatlerinde, kaldığı lojmanın önünde av tüfeğiyle açılan ateş sonucu hayatını kaybetmişti. Mitiler'i öldürdüğü iddiasıyla kayınbiraderi Hasan A, dün Kahramanmaraş'ta yakalanmıştı.

Editör: TE Bilisim