Bolulu kadın girişimciler için Garanti Bankası ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim merkezi işbirliği ile ücretsiz eğitim programı düzenleniyor.

22 – 23 Mayıs’ta kayıtları yapılacak olan eğitim, 24 Mayıs – 12 Haziran tarihleri arasında devam edecek. Eğitimle ilgili bilgiler veren Bolu Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Orkide İka, tüm kadın girişimcileri başvuru için beklediklerini söyledi. 

Bolu Ticaret ve Sanayi Odasında konu ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Bolu Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Orkide İka, tüm kadın girişimcileri eğitime beklediklerini kaydetti. İka, “Bildiğiniz gibi, kadınlarımızın iş dünyasına kazandırılmasının yanı sıra; onların iş hayatında tutunmaları ve kalıcı hale gelmeleri için, mesleki gelişimlerine katkı sağlamak da bir o kadar önemlidir.

Bu amaç doğrultusunda, Garanti Bankası ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi işbirliğiyle, kadın girişimcilere yönelik olarak, kadın girişimcilerin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla, yönetim becerisi, finansal okuryazarlık vb. birçok konuyu kapsayan "Kadın Girişimci Yönetici Okulu" eğitim programı düzenleniyor.

Bugüne kadar Türkiye'nin çeşitli illerinde düzenlenen bu ücretsiz eğitim programı, 24 Mayıs -12 Haziran 2018 tarihleri arasında Bolu'da gerçekleştirilecek.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenecek olan eğitim programını başarıyla tamamlayan kadın girişimcilerimize, eğitim sonunda BÜYEM tarafından başarı sertifikası verilecek.

"Kadın Girişimci Yönetici Okulu" eğitim programına katılmak isteyen kadın girişimcilerimiz, 22-23 Mayıs 2018 tarihlerinde 09.00-17.00 saatleri arasında Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılacak olan ön görüşme ve kayıt-kabul faaliyetlerine iştirak etmeleri gerekmektedir.

Kadın girişimcilerimiz için önemli bir fırsat olacağına inandığımız söz konusu eğitim programına katılmak isteyen kadın girişimcilerimizi, ön görüşme ve ön kayıtlar için 22-23 Mayıs 2018 tarihlerinde Ticaret ve Sanayi Odası'na bekliyoruz.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim