31 Mart Yerel Seçimlerine hazırlanan AK Parti Göynük Belediye Başkan Adayı Kemal Kazan, yeniden seçilmesi halinde ilçede yapılacak projelerle ilgili bilgiler paylaştı.

31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Göynük Belediye Başkan Adayı Kemal Kazan, projelerini kamuoyuyla paylaşmaya başladı. 31 Mart’ta yeniden seçilmesi halinde Göynük’te gerçekleştireceği Millet Bahçesi projesi hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Adayı Kemal Kazan, ilçenin çehresine yeni bir görünüm kazandıracaklarını söyledi.

Başkan Adayı Kazan, projeyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanım Recep Tayyip Erdoğan’ın müjdesini verdiği Millet Bahçesi projesini inşallah bizler de 31 Mart’tan sonra ilçemiz Göynük’te hayata geçireceğiz. Millet Bahçesi projemizle ilçemizde bulunan atıl durumdaki bir alanı halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Proje kapsamında Millet Bahçesi içerisinde bulunacakları da ifade eden Kemal Kazan ayrıca şunları söyledi: “Proje kapsamında Millet Bahçesi içerisinde çocuk oyun alanları, dinlenme yerleri, kafeterya ve piknik alanlarının bulunduğu büyük bir yeşil alan oluşturacağız. Burada gerek ilçemize dışarıdan misafir olarak gelen gerekse de ilçe halkımız gönüllerince hoş vakit geçirebilecekler.”

Editör: TE Bilisim