Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği(BESD-BİR) Yönetim Kurulu Başkanı Sait Koca’nın oğlu Özgen Koca hayatını Büşra Kan ile birleştirdi. Özgen ve Büşra çiftinin nikahını Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan kıydı.

Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği(BESD-BİR) ve beyaz et sektörünün öncü kuruluşlarından Beypiliç Yönetim Kurulu Başkanı Sait Koca’nın oğlu Özgen Koca, Ayşe-Ahmet Kan çiftinin kızları Büşra ile hayatını birleştirdi.

Düzenlenen nikah törenine hem Bolu hem Türkiye iş dünyasından birçok davetli katıldı. Ayten-Sait Koca çiftinin oğulları Özgen ile Ayşe-Ahmet Kan çiftinin kızları Büşra’nın nikahını Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan kıydı. Başkan Özcan nikah sonrası her iki aileyi de tebrik ederek, mutluluklar diledi.

Kıyılan nikah sonrası dünya evine giren Büşra-Özgen çiftinin mutlulukları gözlerinden okundu. Davetliler nikah töreni sonrasında verilen kokteyl ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi. Köroğlu Haber ailesi olarak bizde genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Editör: TE Bilisim