Gayret tabii ki hoşa gidiyor. Takımda geçmiş senelere nazaran bir canlılık ve isteklendirme, taraftarlar arasında heyecan ve yeşil sahalarda ise tabiri caizse futbolcularımızın rakiplerine vermiş oldukları ders niteliğinde ki futbol resitali. Her şey güzel, birlik ve beraberliğimiz sağlanmış gözüküyor. Alınan galibiyetler oyuncularımıza daha çok güven kazandırdığı gibi aralarındaki rekabeti de artırıyor. Bu da Boluspor’a bir ivme kazandırmış oluyor. İki şerit de mücadelesi sürdüren takımımız, geniş kadrosu ve görev alan futbolcusuyla rakiplerine en güzel cevabı sahada veriyor.

Gelelim Karabükspor karşılaşmasına… Hafta içerside İl Spor Güvenlik Kurulunca alınan bir kararla Boluspor taraftarlarının tribüne alınmaması iki komşu takımın arasındaki husumeti alınan bu karar bence daha çok ateşlemiştir. Yeri geldiğinde sporun dostluk ve kardeşlikten geçtiğini savunanlar her ne hikmetse az sayıda ki rakip taraftarlarını kontrol altına almakta aciz kalmış, Boluspor taraftarlarını da bir noktada engel koyarak futbol tarihine kara bir leke olarak geçmişlerdir.

Hani İl Spor Kurulunca alınan karar diyoruz ya asıl olması gereken bir örnekte ben vereyim. İlimizde ben denizin de yer aldığı bu kurulda geçen sezon husumetli olduğumuz Samsunspor maçı haftasında ekiple bir araya geliyoruz. Toplantıda aldığımız karar ise rakip takım taraftarlarına hak mahrumiyeti yaşatmamak açısından takviye kuvvetler ve özel güvenlik sayısını artırmak şartı ile gelen dört yüz eli kişi kontrol altında tutulması oldu. Bunu da Emniyet Spor Şube Müdürlüğü ve özel güvenlik başarıyla yerine getirerek Örnek bir davranış sergilemiş oldular. Böylece Samsun’dan gelen taraftarlarda takımlarına destek verip, sporun güzelliğini yaşatmış oldular. Eee ne diyelim bu da anlayana kıssadan bir hisse olsun.

Hedefimize emin adımlarla yürüyoruz. Bu zorlu maratonda her maçımız bir final havasında sürdürüp, hedeflenen başarıyı iki şerit de yakalamanın peşindeyiz. Şimdi Karabükspor karşılaşmasını unutup bu hafta sonu oynayacağımız ve ligde önemli bir çıkış yakalayan Denizlispor maçına odaklanmalıyız. Her zaman takımlarına destek veren taraftarlarımıza bu karşılaşmada daha çok görev düşmektedir. Zorlu rakibi karşısında takımlarını ateşlemede tribünlerde doksan dakika vermiş olduğu destek ve futbolcularımızın öz verisiyle alınacak galibiyet, hedefimize bizi bir adım daha yaklaştıracaktır.