Boluspor, Ziraat Türkiye Kupası 3.turunda oynayacağı Payasspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde 6 maçta aldığı 5 galibiyet ve 1 beraberlikle yoluna doludizgin devam eden Boluspor’da gözler kupa maçına çevrildi.

Boluspor, kupanın 3.turunda 26 Eylül Çarşamba günü saat 19.00’da Bolu Atatürk Stadyumunda 3.lig temsilcisi Payasspor’u konuk edecek.

Haber: Burhan Yeşiltaş

Karşılaşma öncesi son hazırlıklarını yapan kırmızı beyazlılarda teknik direktör Sait Karafırtınalar antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu. Kupada devam etmek niyetlerinin olduğunun altını çizen Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar; “Kupada da devam etmek istiyoruz. Kupa hedefimiz değil ama hayalimiz. Bunu çok söyleyeceğim. Bizim rotasyonda oyuncuları formda tutmak için bizim için önemli bir lig” dedi.

“İKİ TAKIM HALİNDE ÇALIŞIYORUZ”

Takımda iki oyuncunun hafif sakatlıkları olduğunu ifade eden Karafırtınalar; “İstanbulspor maçı öncesinde kupa maçımız var. Onun hazırlıklarını yapıyoruz. İki takım halinde çalışıyoruz. Oynayacak grupla ayrı, hafta sonu oynayacak grupla ayrı çalışıyoruz. Yoğun geçiyor. Çarşamba, Pazar’a dönünce daha da yoğunlaştı. Hafta içersinde Adana maçında Guido’nun hafiften kasığında bir sıkıntı var, Mustafa Durak’ın da üst adalesinde bir sıkıntı var. Onları dinlendiriyoruz. Onun dışında tam kadro çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

“OYUNCULARDA, BİZLERDE BUNUN FARKINDAYIZ”

Bolu’yu ve Boluspor’u en iyi şekilde temsil etmek istediklerini sözlerine ekleyen Karafırtınalar; “Bizim için güzel, takım için güzel, şehir için güzel. Beklentileri yukarıya doğru çekiyor. Bizimde baskıyı biraz daha arttırıyor üzerimizde. Biz bunun için varız. Oyuncularda, bizlerde bunun farkındayız. Bu misyonun farkındayız. Elimizden gelen mücadeleyi yapıp en iyi şekilde hem şehrimizi hem de takımımızı temsil etmeye çalışıyoruz. Bu böyle de devam edecek” dedi.

“KUPADA DA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

Son olarak ligin 7’nci haftasında oynayacakları İstanbulspor maçını da değerlendiren Karafırtrınalar sözlerini şöyle noktaladı; “Deplasmanda kolay kaybetmiyoruz. Geldiğimizden beri 1 tane deplasman mağlubiyetimiz var. Onun dışında hepsini kazanmışız. Hafta sonu da inşallah öyle olur. Ama öncesinde yine İstanbulspor maçına bakmadan önce şu kupa maçını geçmemiz lazım. Kupada da devam etmek istiyoruz. Kupa hedefimiz değil ama hayalimiz. Bunu çok söyleyeceğim. Bizim rotasyonda oyuncuları formda tutmak için bizim için önemli bir lig.”

Editör: TE Bilisim