Yıllardır her gün yüzlerce ihtiyaç sahibinin sıcak yemek ihtiyacını karşılayan Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Aşevi, Kurban Bayramı nedeniyle hayırsever vatandaşların kurban bağışlarını kabul etmeye başladı.

 Haber: ASLI AKIŞ

Bolu Belediyesi’nin kendi imkânları ve bağış yapan hayırsever Boluluların katkılarıyla önemli bir sosyal yardım merkezi haline dönüşen aşevi, yılın 12 ayı yüzlerce gerçek ihtiyaç sahibine ulaşıyor. Kimsesiz, yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç durumda olan vatandaşların evlerine özel servis yapan Bolu Belediyesi Aşevi, her sene olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da duyarlı ve hayırsever vatandaşlardan kurban bağışlarını bekliyor.

Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki aşevi, günde bir öğün olmak üzere ihtiyaç sahibi 68 aileye yemek ulaştırılıyor. Daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşabilmek için vatandaşlar kurbanlarını Aşevi’ne bağışlayabilirler.

Makbuz karşılığında yapılacak kurban bağışlarında vatandaşlar, istedikleri miktarda kurbanlarını bağışlayabilirler. Toplanan etler Aşevi’nde bir gün dinlendirildikten sonra, doğranıp paketlenerek sosyal yardım sistemine kayıtlı ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Editör: TE Bilisim