LÖSEV tarafından Bolu’da yaşayan hasta ve ailelerine moral vermek için düzenlenen Yaz Etkinliğinde Bolulu 10 aile Gerede’nin muhteşem doğasında bir araya geldi.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, Türkiye genelinde sayıları 30 bine yaklaşan kayıtlı hasta ve ailelerine, 20 yıldır olduğu gibi tamamen ücretsiz tedavi, eğitim hizmetlerinin yanı sıra maddi-manevi desteklerini iletmeye devam ediyor.

Vakıf kurulduğu 1998 yılından bugüne, 20 yıldır lösemi ve diğer kanser türlerine karşı sürdürdüğü savaşta, doğal yaşam, sağlıklı beslenme, tedavi süreci ve sonrası motivasyonun da önemini dile getirerek hastalarını yalnız bırakmıyor. Yıl boyunca aileler ile buluşarak bir yandan onların sorunlarını yakından dinlerken diğer taraftan ailelerin de birbirleri ile kaynaşarak keyifli vakit geçirmesine olanak sağlıyor.

BOLU’NUN MUHTEŞEM DOĞASI AİLELERİMİZE İYİ GELDİ

Doğası ile büyüleyen Gerede’de 18 Temmuz Çarşamba günü bir araya gelen aileler yemeğin ardından doğa yürüyüşü ile güzel havanın tadını çıkardı. Ailelerimizden Fatma V. : “LÖSEV olarak daima yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz. Sizin vesileniz ile bu güzel ortamda hem arkadaşlıklar kurduk, hem birbirimizi tanıdık hem de temiz havada stres attık, tüm bağışçılarımıza sonsuz teşekkürlerimizle” diyerek duygularını ifade etti.

Etkinlik Bolu Gerede’de Kaya GreenPark Otel’in destekleri ile hayata geçirildi. Aileler ayrılırken tekrar buluşmak üzere vedalaştılar.

Editör: TE Bilisim