BELEDİYESPOR ÇOKŞEN

Bolu Belediyespor’u tarihinde ilk kez finallere götüren tecrübeli Antrenör Gökhan Çokşen ile bu sezon yeniden anlaşan Belediyespor hedefini ligin başından belli etti.

Sezon başında ilk transferi Antrenör Gökhan Çokşen’i takımın başına getirerek yapan Belediyespor hedefini sezon başından gösterdi. Belediyespor’da ilk çalıştığı sezon düşük maliyete rağmen takımı yarı final ve ardından final gurubuna taşıyan Çokşen, bu sezon lige iyi bir giriş yaptı. Bolu Belediyespor ilk karşılaşmadan 3 – 0 lık net bir skor ile ayrıldı. Çalıştığı her takımı oyun seviyesi ve disiplin ile üst seviye ye taşıyan Cokşen’in sezon sonunda Bolu Belediyesporu geçen sezondan daha iyi bir noktaya taşıması bekleniyor.

KAPTANDAN NOKTA PASLAR

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligin ilk maçından galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın neredeyse tamamında sahada olan Kaptan Zülfiye Derinbay pasları ve savunması ile alkış topladı.

Ligin ilk karşılaşmasında Ankara temsilcisi Kahramankazan takımını seyircisi önünde 3 – 0 yenen Bolu Belediyespor lige iyi bir başlangıç yaptı. Sezon başında Sultanlar Liginden transfer edilen Zülfiye Derinbay oyunuyla göz doldurdu. Hücumda attığı paslar, takımı oynatışı ve pas tercihleri ile nokta transfer olduğunu belli eden Derinbay, savunmada da takımına verdiği destek ile alkış topladı. Pasör mevkinde görev yapan tecrübeli oyuncu Derinbay aynı zamanda takım kaptanı.

“OYNAMAYA GELDİM”

Bolu Belediyespor Ukrayna’dan transfer ettiği Hanna Kyrychenko ve Tetyana Kozlova’ya dinlenmeleri için izin verince oyunculardan gelen cevap teknik ekibin yüzünü güldürdü, “biz buraya oynamaya geldik”

Hafta sonu oynanan ilk karşılaşma ile lige giriş yapan Bolu Belediyespor Avrupa Şampiyonasında görev alan oyuncularına da süre verdi. Ukrayna Milli Takımı ile Türkiye Milli Takımına karşı forma giyen Hanna Kyrychenko ve Tetyana Kozlova ilk karşılaşmada forma giydiler. Milli görev nedeni ile lig maçından 1 gün önce takıma katılan Kyrychenko ve Kozlova teknik ekibin kendilerine dinlenmeleri için izin vermelerine rağmen oynamak istediler. 30 Eylül Cumartesi takıma katılan ve Avrupa Şampiyonasından geldikleri için yorgun olan Kyrychenko ve Kozlova’ya teknik ekip ilk maçta dinlenmeleri için izin verse de oyunculardan gelen istek teknik ekibi sevindirdi. İlk maçta tribünde takımı izleyin dinlenin ifadesine karşı yabancı oyuncular, “biz buraya oynamaya geldik, yorgun değiliz ve sahada olmak istiyoruz” cevabını verdiler.

DUVAR ÖRDÜLER

Bolu Belediyespor ligin ilk karşılaşmasında oynadığı oyun ile yönetimin ve taraftarın yüzünü güldürdü. Savunmada fileye adeta duvar ören Sultanlar rakibine geçiş izni vermedi.

Lige galibiyet ile başlayan Bolu Belediyespor yönetimin ve taraftarın yüzünü güldürdü. Sakat oyuncular ve yabancı oyuncuların takıma geç katılmasına rağmen takım olarak iyi mücadele veren Bolunun Sultanları lige 3 puan ile başladı. hücumda etkili oyunu ile göz dolduran Sultanlar savunmada da rakibine geçiş izni vermedi. Manşet ve bloklarda etkili olan Belediyespor,  Hanna Kyrychenko, Dilara Dağyer, Berna Demirci ve Sema Özer ile file üstüne duvar ördüler.

Editör: TE Bilisim