İl Genel Meclisinde Mayıs Ayı toplantıları 2 Mayıs Perşembe günü itibarıyla başladı. İlk toplantıda iki madde görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda ayrıca Erhan Beykoz ile Başkan Yaşar Yüceer arasında tartışma yaşandı.

Haber: Ömer Çetinaslan 

Yaşar Yüceer Başkanlığında İl Genel Meclisi Mayıs Ayı toplantıları başladı. Toplantıda ilk olarak İl Özel İdaresi 2018 Mali Yılı Gelir Gider Kesin Hesap Cetvelleri ile Taşınır Kesin Hesap İcmal Cetvellerinin görüşülmesi talebi oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilirken, İl Genel Meclisi İhtisas Komisyon raporlarının kişilerin talebi halinde alınacak ücretin belirlenmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen rapor da oy birliği ile kabul edildi.

BEYKOZ İLE YÜCEER TARTIŞTI

Toplantıda CHP’li İl Genel Meclisi Üyesi Erhan Beykoz ile Başkan Yaşar Yüceer arasında tartışma yaşandı. Beykoz, söz alarak kürsüde konuşmak istedi, Başkan Yüceer ise gündem maddelerinin bittiğini ifade ederek izin vermedi.

Bunun üzerine Beykoz, söz verilmesini gerektiğini ifade ederek Bolu’nun sorunlarını çözme konusunda hep birlikte hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.

Başkan Yüceer ise İl Genel Meclisi’nin yetkilerini aktararak, her konunun İl Genel Meclisi yetki alanına girmediğini ifade etti.

İl Genel Meclisi Mayıs Ayı toplantıları, Cuma, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günü de devam edecek.

Editör: TE Bilisim