Boluspor Futbol Şubesi Sorumlusu Sefa Meral, Profesyonel Futbol Şube Sorumluluğu görevinden yönetim kurulundan affını istedi.

Boluspor Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Meral, Profesyonel Futbol Şube Sorumluluğu görevini bırakma kararını bayramdan önce aldığını ancak araya bayram tatili girdiği için açıklanmadığını aldığı kararı yakın çevresine söylediğini ifade etti.

Meral’in yakın çevresine, başkan Necip Çarıkçı ve yönetici arkadaşlarla, yönetim kurulu toplantısında 2 yıl özveri ile çalıştığını, biraz yorulduğunu onun içinde sadece futbol şubesi görevini bırakmak istediğini yönetici arkadaşlarına söylediği ifade ediliyor.

Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Meral’in Boluspor Yönetim Kurulu görevine devam edeceğini hiç bir yere gitmediğini söylediği öğrenildi.

Profesyonel Futbol Şubesine yeni bir arkadaşın heyecan katacağını ve katkı sağlayacağını yönetici arkadaşlarına ifade eden Meral’in ‘elimden gelen desteği vereceğim’ dediği gelen bilgiler arasında.

Meral’in Profesyonel Futbol Şube Sorumluluğu görevine atama yapılana kadar devam edeceği atama yapıldıktan sonra da görevi yeni isme bırakacağı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim