Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, Behiye Baysal Ortaokulunda yapılan Meslek Tanıtım Günleri programına katıldı.

 Okulun toplantı salonunda 8. Sınıf öğrencileriyle buluşan Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, konuşmasına kendisini tanıtarak başladı.

Konuşmasında İşini severek ve hakkıyla yapmanın önemine Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, hayat hikayesini, eğitim kariyerini, çalıştığı yerleri, aldığı kararları, karşılaştığı zorluk ve güzellikleri öğrencilere anlattı.

Samimi bir ortamda geçen programda öğrenciler; öğretmenliğe, Milli Eğitim Müdürlüğüne ve çalışma ortamlarına dair merak ettikleri sorular sordu.

Soruları ilgiyle dinleyen Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, öğrencilerin merak ve kaygılarını giderdi. “Başarı, hedef koyduğunuz şeyi gerçekleştirmek için gayret göstermektir. Mesleğinizi seçerken tabi ki bazı kaygılarınız olacak ama esas önemli olan sevdiğiniz ve ne için yapmak istediğinizi bildiğiniz işi yapmaktır. Mesleğinizi severek icra ederseniz engeller önünüzden kalkacaktır” diye konuştu.

Program Okul Müdürü Kemal Ersan’ın Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe’ye çiçek takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

[caption id="attachment_89507" align="alignnone" width="1024"]  [/caption]

[caption id="attachment_89508" align="alignnone" width="1024"]  [/caption]

[caption id="attachment_89509" align="alignnone" width="1024"]  [/caption]

Editör: TE Bilisim