Özel Elma Kurdu Kreş Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Okul Müdürü, Öğretmenleri ve Öğrencileri Köroğlu Televizyonu ve Köroğlu Gazetesini ziyaret ettiler. Basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan öğrenciler basım teknikleri ve televizyon yayıncılığı hakkında bilgi aldılar.

HABER: ASLI AKIŞ

Özel Elma Kurdu Kreş Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Okul Müdürü Gökçe Özsarıkamış, 3-5 Yaş gurubu Nilüfer ve Karıncalar sınıfı olmak üzere 2 grup halinde toplam 24 öğrenci ile okul öğretmenleri Nadire Eylül, Yeliz Yıldız gözetiminde Gazetemizi ve Televizyonumuzu ziyarette bulundular.

Haberleşme ve iletişim üniteleri kapsamında yazılı ve görsel medyayı ziyaret eden öğrenciler Köroğlu Televizyonu ve Köroğlu Gazetesinde, Köroğlu Televizyonu Muhabir Aslı Akış tarafından karşılandı. TV kanalını ve stüdyolarını gezen minikler, merak ettiklerini sordu, yayıncılıkla ilgili bilgiler aldı.

Köroğlu Gazetesinde de Muhabir Aslı Akış tarafından karşılanan Özel Elma Kurdu Kreş Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü öğrencileri gazetenin hazırlanması, basılması aşamalarını görmek ve bilgi edinmek için gazetemizi ziyaretlerinde bilgilendirildiler.

Okul Müdürü Gökçe Özsarıkamış, haberleşme ve iletişim ünitesi kapsamı ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle medya kuruluşlarını ziyaret ettiklerini belirterek, “Bu imkânları bizlere sundukları için Köroğlu Televizyonu ve Köroğlu Gazetesi yönetimine teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Ziyaretten oldukça memnun kalan öğrenciler de, gazetemiz ve televizyon çalışanlarına teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

Editör: TE Bilisim