CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, "Belediye başkanı çalmayacak, çaldırmayacak aynı zamanda iş yapacak, halkına hizmet üretecek" dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, ilçe başkanı Ersan Türkoğlu ve partililerle birlikte Beşkavaklar Mahallesi'nde bulunan Çağdaş Sitesi sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Özcan "31 Mart'tan sonra ‘hep birlikte, ben değil, biz anlayışı’ ile yönetmeye başlayacağız ve Bolu'yu hak ettiği yere taşıyacağız. İstiyoruz ki Bolu, Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olsun. Abant'a, Gölcük'e, Yedigöller'e gelen turistler şehir merkezine de gelsin istiyoruz" dedi.

"BELEDİYE BAŞKANI ÇALMAYACAK, ÇALDIRMAYACAK"

Halkın belediye başkanından beklentilerini ifade eden Özcan, "Belediye başkanı çalmayacak, çaldırmayacak aynı zamanda iş yapacak, halkına hizmet üretecek. Bu üçünden biri eksik olursa o belediye başkanı başarılı olmuş sayılmaz" şeklinde konuştu.

"10 BİN ARAÇLIK OTOPARK YAPACAĞIZ"

Bolu'nun en büyük sorunlarından bir tanesini otopark sorunu olduğunu ifade eden Özcan konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Caddelerimiz, sokaklarımız dar ve iki taraflı araç park edildiği zaman trafik kilitleniyor. 15 yıl önce Bolu'ya kayıtlı araç sayısı 23 bindi, şimdi ise bu sayı 52 bine çıktı. Buna rağmen Bolu'da sadece bin 350 araçlık kapalı otopark yapılmış, açık otopark ise hiç yapılmamış. Kısa süre içerisinde 10 bin aracın park edilebileceği otoparklar yapacağız."

Editör: TE Bilisim