Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan, 24 Haziran seçimleri için çalışmalarına ara vermeden il merkezinde devam ediyor. Özcan, Türkiye’debir değişim yaşanacağını ifade ederek, “Seçim çalışmaları çok iyi gidiyor. Değişimin ayak seslerini çok kuvvetli bir şekilde duyuyoruz” dedi.

Haber: Aslı Akış

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, beraberinde CHP Bolu il örgütü ve partilileri ile birlikte seçim çalışmalarını İzzet Baysal Caddesi Köroğlu Mahallesi’nde sürdürdü. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Tanju Özcan, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde destek istedi.

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu İl Örgütü, çalışmalarına il merkezinde devam ediyor. Vatandaşlar ve esnaf ile bir araya gelen Tanju Özcan, açıklamalarda bulundu.

“BU ÜLKE İYİ YÖNETİLMEMİŞ “

Türkiye’de değişim yaşanacağını belirten Özcan; “Seçim çalışmaları çok iyi gidiyor. Değişimin ayak seslerini çok kuvvetli bir şekilde duyuyoruz. Vatandaş bize özetle şunu söylüyor; Tanju bey anlatmanıza gerek yok. Biz dünyadaki en yüksek enflasyonu yaşıyorsak, mutfaktaki enflasyon %30’ları bulduysa, dünyanın en pahalı mazotunu kullanmak zorunda kalıyorsak, samanı ithal ediyorsak Bulgaristan’dan, Angus’u Urugay’dan getiriyorsak, gençlerimiz iş bulamıyorsa, asgari ücret açlık sınırının çok altındaysa artık bize anlatmanıza gerek yok bu ülke iyi yönetilmemiş 16 yıl diyorlar.

Şimdi bir de Tayyip Bey; ‘5 yıl daha istiyorum’ diyor. Ama ben 5 yıl içerisinde bu sorunları bitireceğim, gençlere iş bulacağım, daha eğitimli bir nesil yetiştireceğim iddiası yok. Kıraathane yapacağım diyor çaylar ve kekler bedava. Bizde diyoruz ki; bedava kek isteyen Sayın Erdoğan ile yola devam etsin, çocuğuna iş, fabrika isteyen Sayın Muharrem İnce ile yola devam etsin” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim