Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, beraberinde CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ve partilileri ile Köroğlu TV ve Gazetesini ziyaret etti.

Buradaki ziyaretinde kurum personeli ve Köroğlu TV Haber Müdürü Rasim Özdemir’le bir araya gelen CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, tüm gazetecilerin gününü kutladı.

Özcan, “Tüm gazeteci, tüm emekçi arkadaşlarımın Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. İyi ki varsınız, bundan sonraki süreçte de inşallah Allah nasip eder de belediye başkanlığı görevini üstlenirsem, gazeteci arkadaşlarımızın sorunlarını biliyoruz, çözmeleri konusunda da yardımcı olacağız. Ben her zaman gururla söylerim, Gazeteciler Cemiyetinin de bir üyesi olarak, zaman zaman görev yapmış bir arkadaşınız olarak bundan sonraki süreçte de sizlerle omuz omuza Bolu’yu iyi bir geleceğe taşımak için çalışmak istiyorum. Eleştiriye tahammüllü olacağım, eleştirilmeyi seven bir yapım var. O yüzden gazeteci arkadaşlarıma da şimdiden göreve seçildikten sonra, beni rahatça eleştirebileceklerini söylemek istiyorum.” diye konuştu.

Tanju Özcan’ın ardından konuşan CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ise, Köroğlu TV ve Gazetesinin yıllardır Bolu’da marka olmuş iki kuruluş olduğunu söyledi. Türkoğlu, “Bugün gazetecilik mesleğine emek veren birçok arkadaşımızı ziyaret ettik. Köroğlu TV ve Köroğlu Gazetesi de bu bağlamda uzun yıllardır Bolu’da marka olmuş, iki güzide kuruluşumuzdur. Gazeteciliğin bir anlamda öğrenildiği yerlerden biri. Gününüzü kutluyorum, umut ediyorum ki, Cumhuriyet Halk Partisinin yerelde belediye seçimlerini kazandıktan sonra, basın emekçilerine hem sosyal haklar, hem de ekonomik kazanımlar anlamında daha ciddi desteği olur. Bu destek muhakkak ki sadece gazete sahiplerine değil, gazetelere emek veren çalışanlara da fayda sağlar diye umut ediyorum.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim