Bolu’da 2012 yılında okul öncesi eğitimde Papatya Kreşiyle eğitim ve öğretim alanında hizmete başlayan Özel Bolu Turkuvaz Eğitim Kurumları kampüsü, eğitim ve öğretim hedefleriyle görenleri büyülüyor.

12 bin metrekare alana kurulu olan Özel Bolu Turkuvaz Eğitim Kurumları 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında, ilkokul ve ortaokul kayıtlarına başlayarak hizmete girdi. Sadece Bolu’nun değil Ülkemizin önde gelen firmalarından Erpiliç güvencesiyle eğitim ve öğretime başlayan Özel Bolu Turkuvaz ilk ve ortaokulu, kâr amacı gütmeden milli ve manevi değerleri yüksek, şuurlu nesiller yetiştirmek hedefiyle hizmete başladı.

KAYIT İÇİN ACELE EDİN!

Devlet teşvikinden yararlanmak isteyen velilerin 6 Eylül tarihine kadar kayıt yaptırıp bu fırsatı kaçırmamalarını isteyen Özel Bolu Turkuvaz Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü ve Kurucu Temsilcisi Zekai Öztürk yaptığı açıklamada; “Özel Bolu Turkuvaz Eğitim Kurumları; hem ilkokul, hem de ortaokul olarak 25 Ağustos 2017 günü bakanlıktan bütün onayları almış olup kayıtlara başlamıştır. Bu süre içerisinde Bolu halkından büyük bir teveccüh gördük. Velilerimizin 6 Eylül tarihinde bitecek olan Devlet teşvikinden yararlanma süresini kaçırmamalarını özellikle istiyoruz. 6 Eylül’den önce kayıt yaptıracak veliler ekonomik düzeylerine göre devletimizin belirlemiş olduğu, Maliye ve Milli Eğitim Bakanlığımızın yapmış olduğu ortak çalışma neticesinde isimleri çıktığı takdirde ilkokulda 3680 lira, ortaokulda ise 4280 liralık teşvikten yararlanacaklar” ifadelerine yer verdi.

ERPİLİÇ GÜVENCESİNDE HİZMETE BAŞLADI

Özel Bolu Turkuvaz Eğitim Kurumlarının kar amacı gütmediğini dile getiren Öztürk; “Kurumumuz; Erpiliç güvencesinde, bu toplumun değerlerine sahip, geçmişiyle ve günümüzle barışık, geleceğin her türlü teknolojik donanımına sahip olan, beynini, gönlünü hiç kimseye satmayan, kiralamayan, sadece Allah’a kul, Peygambere ümmet olmayı, vatan sevgisini önceleyen ‘Asım'ın nesli’ni yetiştirmeyi hedefleyen bir eğitim kurumu olmaya namzettir. Bu düşünceyle titiz bir çalışma yaparak eğitim fiyatlarımızı belirledik. Şöyle ki, ilkokulda eğitim fiyatımız 8 bin TL, ortaokulda ise 10 bin TL’dir. Bir yıllık yemek bedeli, bin 500 TL, servis ücretini ise bin 300 TL olarak belirleyerek halkımıza hizmet noktasında bir gayretin içerisine girdik. Velilerimiz bu ücretleri taksitlerle ödeyecekler ve kesinlikle fiyat farkından etkilenmeyeceklerdir” dedi.

HER PROJESİYLE BİZİM COĞRAFYAYI YANSITIYOR

Okulu planlarken mimarisiyle ve tüm donanımıyla bizim coğrafyamızı yansıtan bir mekan ortaya çıkartmayı amaçladıklarını belirten Zekai Öztürk; “Her yönüyle Bolu’yu ve Göynük’ü yansıtan bir mimarimiz var. Dış görünüşüyle bu sıcaklığı oluştururken, iç mekanlarda ise en üst düzey teknolojilerle sınıflarımızı oluşturduk. Bütün sınıflarımızda sıralarımız tek kişiliktir. Bütün öğrencilerimizin kendilerine ait özel dolapları mevcuttur. Sınıflar ve laboratuvarlar 20 kişilik olmasına rağmen 50 metre karelik bir alana ve ferah bir ortama sahiptir. İlköğretim olarak 12 derslik, ortaöğretim olarak 16 derslikle eğitim ve öğretimimize başlayacağız” cümlelerini kullandı.

KAMPÜSÜYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Önceliklerinin milli ve manevi şuura sahip nesiller yetiştirmek olduğunu belirten Zekai Öztürk; Turkuvaz Eğitim Kurumları olarak büyük bir aile olmayı hedeflediklerini dile getirdi. 12 bin metre karelik kampüsüyle ilimizde en büyük alana sahip Özel Eğitim Kurumu olduklarını söyleyen Öztürk; “Biz bu kampüsün içerisinde geniş bir aile hedefliyoruz. Okulumuza gelen öğrenciler kampüs içerisinde tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. İki katlı spor salonumuz var. Birinci katta spor etkinliklerinin yanında bu bölümü akşamları velilere ve halkımıza da açmayı düşünüyoruz. Profesyonel hocalar eşliğinde vatandaşlarımızda burada sporlarını yapabilecekler. Üst katta basketbol ve voleybol sahamız seyir tribünleriyle birlikte mevcuttur. Burada da öğrencilerimiz bu sporları yapabilecekler. Ayrıca bahçemizde de basketbol, voleybol ve mini futbol sahamız mevcuttur. Bunun yanında yemekhanemiz ayrı olarak tasarlanmıştır. Birinci katta ilkokul öğrencilerimiz, ikinci katta ise ortaokul öğrencilerimizin yemek hanesi bulunmaktadır. Biz tüm detayları düşünerek ve en ince ayrıntısına kadar tasarlayarak öğrencilerimiz için olağanüstü bir kurum oluşturduk. Velilerimiz karar vermeden önce gelip okullarımızı gördüklerinde ne kadar haklı olduğumuzu anlayacaklardır” dedi. 

Editör: TE Bilisim