Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı play-off müsabakaları için çalışmalarına Kütahya’da devam ediyor. 16 – 18 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan play-off müsabakalarının maç programı belli oldu.

Bayanlar Voleybol 1. Liginde Bolu İlini temsil eden Bolu Belediyespor Voleybol takımı normal sezonun bitmesinin ardından play-off maçları için çalışmalarına devam ediyor. 3 Mart Cumartesi oynanan ligin son maçının ardından play-off çalışmalarına başlayan Belediyespor, müsabakaların oynanacağı Kütahya ilinde çalışmalarına devam ediyor.

16 – 18 Mart tarihleri arasında Kütahya’da düzenlenecek olan Play-off yarıfinal maçlarında 2. Gurupta yer alan temsilcimizin rakipleri, Ankara Karayolları, İstanbul THY ve Manisa Büyükşehir Belediye takımları olacak. İlk karşılaşmasını Karayolları ile oynayacak olan Bolunun sultanları maçı saat 16:30 oynayacak. İkinci maçını THY ile oynayacak olan Sultanlar bu maçı da 16:30’da oynayacak. Son maçına Manisa karşısında çıkacak olan Bolunun Sultanları bu maçı ise 15:30’da oynayacak.

Belediyespor play-off  yarı final maçlarında ilk iki sıradan kendine yer bulması durumunda final müsabakalarını 23 – 25 Mart tarihlerinde oynayacak.

 

Editör: TE Bilisim