Saadet Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Turan Kılınç partilileri ile birlikte Bolu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Saadet Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Turan Kılınç, Bolu Gazeteciler Cemiyetinde, Cemiyet Başkanı Bülent Velioğlu ve gazetecilerle bir araya geldi.

Ziyarette ilk konuşmayı yapan Bolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bülent Velioğlu, Saadet Partililere başarılar diledi. Velioğlu, “Seçime kısa bir süre kaldı. Bu süreçte biz de Bolu basını olarak sizleri kamuoyuna tanıtmak için hem meclis üyelerinizi hem de şahsınızı tanıtmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Saadet Partisi köklü bir parti Rahmetli Erbakan Hoca’nın ölümünden sonra her ne kadar ufak tefek sıkıntılar yaşansa da köken olarak, temel olarak, düşünce olarak sağlam bir parti olarak görüyoruz. Bolu’da da teşkilatınıza baktığımız zaman gerçekten partiye davanıza emek vermiş insanlarla birlikte çalışıyorsunuz. Yerel seçimlerde favoriler başka görünse de, ben sizin Bolu’dan iyi oy alacağınıza, başarılı olacağınıza inanıyorum. Bu yarışta da sizlere başarılar diliyorum.” diye konuştu.

“50 yıldır bu ülkeye hizmet için gayret ediyoruz”

Saadet Partisi olarak bütün kesimlerin fikirlerinin yer bulacağı bir siyaset ürettiklerini ifade eden Saadet Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Turan Kılınç ise şunları söyledi; “Çok önemli bir sürecin arifesindeyiz. 31 Mart’ta bir yerel seçim olacak. Yaklaşık 40 gün kaldı. Biz de Saadet Partisi olarak öncelikle bu seçimlerin başta Bolu’muza ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Bu bir yarış, bir hizmet yarışı. Biz Saadet Partisi olarak bu hizmet yarışını bir kavgadan, cepheleşmeden, kin ve nefretten uzakta olarak görüyoruz. Heyecanımızı, aklımızı fikrimizi gönlümüzü buna göre hazırlıyoruz. Saadet Partisi geçen seçimlere oranla düşük bir oy potansiyeline sahip olabilir ama biz 50 yıldır bu ülkeye hizmet için gayret ediyoruz. Bir davamız var, 1969 yılında hangi prensiplerle yola çıktıysak, bugün de aynı prensiplere aynı ilkelerle yolumuza devam ediyoruz. Erbakan Hoca’mız bize öyle bir ufuk çizdi ki, bu milletin, bu ümmetin, bütün insanlığın faydasına olacak bir yol izlememizin temellerini oluşturmuş oldu. Biz de o temel ilkeler üzerine sadece oy almak için, sadece seçim kazanmak için, siyaset üretmiyoruz. Bütün kesimlerin fikirlerinin yer bulacağı, adil, şeffaf, hoşgörülü bir seçim kampanyamız var. Siyaset gerçekten son zamanlarda cepheleşti. Bunun getirdiği bir kamplaşma var bu yüzden hoşgörüye gerçekten ihtiyacımız var. Bizim gibi düşünmeyen bütün insanların da tabi ki bu şehirle ilgili kurguları vardır. Biz Saadet Partisi olarak bu şehir için ne kadar heyecanlanıyorsak, eminim ki diğer belediye başkan adaylarımızın da böyle bir heyecanı vardır. Yaklaşık 23 yıldır bu şehirde farklı alanlarda hizmet etmeye çalışıyorum. Öğrenciliğinden, esnaflığına, öğretmenliğinden diğer kısımlarına kadar. Bu şehirle ilgili rüyalarımız var, eğer halkımız bizi tercih eder, fırsat verirse, bırakamayacakları bir hizmet serüveni görmüş olacaklar. Biz Saadet Partililer olarak, seçimi kazanırız yada kazanmayız bu bizim için önemli değil, yaptığımız işleri Allah rızası için yaparız. Milletin faydasına olacak ne varsa, her taşına altına mutlaka elimizi koyarız.”

Editör: TE Bilisim