24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimiyle ilgili Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya açıklamalarda bulundu. Çetinkaya, 11 ismin milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı adayı olan Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu için Bolu'da imza kampanyası başlattıklarını söyledi.

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya,  24 Haziran da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekilliği seçimlerinde partisinin 11 isminin milletvekili aday adaylığı için başvurularını teslim ettiklerini söyledi. 100 bin imza ile Cumhurbaşkanı adayları Temel Karamollaoğlu’nun adaylığını kesinleştireceklerini ifade eden Çetinkaya partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında 24 Haziran da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekilliği seçimleri için bu seçimi çok önceden tahmin ettik ve çalışmalarımıza aylar öncesinden başladıklarını belirtti. Çetinkaya; “Bilindiği gibi Türkiye. 24 Haziran tarihinde sandık başına gidiyor. Her şeyden evvel, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Fakat bu seçim, önceden hiç yaşanmamış bir baskın seçim mahiyetinde, zaman ve şartlar açısından son derece kısıtlı. Ama şartlar ne olursa olsun, biz Saadet Partisi olarak bu seçimi çok önceden tahmin ettik ve çalışmalarımıza aylar öncesinden başladık. Bu seçimin düşmanlık ve ayrıştırmadan uzak, karşılıklı saygı içinde geçmesini diliyoruz.

“11 BAŞVURUYU GENEL MERKEZİMİZE TESLİM ETTİK”

Bugüne kadar aday adayı başvurularını aldık. 30 Nisanda il başkanlığına teslim eden 11 başvuruyu genel merkezimize teslim ettik. 1 Mayıs tarihinde de cumhurbaşkanlığı aday adayımızı, genel başkanımız Temel Karamollaoğlu olarak ilan ettik. Bu Türkiye'de büyük bir yankı uyandırdı ve memnuniyetle karşılandı. Zira Temel Karamollaoğlu'nun, son bir yıldır Türkiye Meseleleri konusunda açıkladığı söylemler, her kesimin dikkatini celbetmiş, ortaya koyduğu çözüm önerileriyle de Aziz Milletimizin teveccühünü kazanmıştır. Ekonomi, dış politika, eğitim ve sosyal politikalar hakkındaki görüş ve çözüm önerileri ile vatandaşlarımızın takdirini kazanmıştır. Zira Türkiye'miz tarım ve hayvancılıkta iflas etmiş, dışarıdan et, hayvan, hububat, hatta saman ithal eder duruma düşürülmüştür. İşsizlik; çift haneli rakamlardan hiç düşmemiş, 3 buçuk milyonluk işsiz ordusu maalesef ülkemiz için üzüntü vericidir. Asgari ücret ve emeklinin aldığı maaş açlık sınırının altındadır. Yükselen döviz kurları, artan enflasyon karşısında vatandaşımızın adeta çaresiz duruma düşürülmüştür. İşte Temel Karamollaoğlu böyle bir ortamda Aziz Milletimize bir ışık olarak doğmuştur.” diye konuştu.

“TEMEL KARAMOLLAOĞLU'NUN ADAYLIĞINI KESİNLEŞTİRECEĞİZ”

Cumhurbaşkanı adayı olabilmek için 100 bin imza gerektiğini anımsatan Çetinkaya; “Saadet Partisi olarak kanunda belirtilen 100 bin imza ile aday gösterme hükmü ile aday gösterdik. İnşallah yarın 4 Mayıs tarihinden 9 Mayıs günü akşamına kadar bu imzaları toplayarak inşallah Temel Karamollaoğlu'nun adaylığını kesinleştireceğiz. Saadet Partimizin kararlı ve samimi mensupları tarafından bununla ilgili hazırlıkları eksiksiz olarak gerçekleştirdik. İmzalar ilçe seçim kurullarına verilmektedir. Seçim kurulları, 4-9 Mayıs tarihlerinde, cumartesi pazar günleri dâhil sabah 08.00 akşam 08.00 saatleri arasında bu başvuruları kabul edecektir. Türkiye'mizin normalleşmesini, sevgi ve muhabbet ortamının sağlanmasını, ekonomik yönden şu darboğazdan kurtulmasını, eğitimin milli hale gelmesini, özellikle Türkiye'miz ve içinde bulunduğumuz coğrafya üzerinde oynanan oyunların bozulmasını isteyen her vatandaştan Temel Karamollaoğlu için imza vermeye davet ediyoruz. Huzurlu, güçlü, adil ve müreffeh bir ülke her vatandaşımızın hakkıdır. Herkese saadetler diliyor, selam, sevgi ve muhabbetlerimizi sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim