AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını teşkilatıyla birlikte sürdürüyor. 1 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilen Genel Seçimlerle birlikte İl Başkanlığı koltuğuna oturan Nurettin Doğanay, her seçimde Bolu AK Parti Teşkilatının oy oranını artırdığını belirtti.

Geçtiğimiz hafta geçirdiği operasyon sonrasında sahalara dönen ve AK Parti Bolu Belediye Başkanı Adayı Fatih Metin’in yanında çalışmalara katılan Doğanay, 31 Mart Seçimlerinde de Partisinin kazanması için Bolu’yu Teşkilatıyla birlikte geziyor.

AK Parti Teşkilatlarının sahada oldukları yaklaşık iki aylık süreçte Doğanay’ın son olarak ilimizde eğitim gören yabancı uyruklu öğrenci ile olan samimi diyaloğu objektiflere yansıdı. Fransa’da 17 yıl kalan ve Fransızcayı iyi derecede konuşan Nurettin Doğanay, yabancı uyruklu öğrenciyle Fransızca konuşarak, AK Parti ve AK Parti’nin Bolu Belediye Başkanı Adayı Fatih Metin’e destek istedi. Yabancı uyruklu öğrencinin boynuna AK Parti atkısını takan AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, İzzet Baysal Caddesinde sürdükleri esnaf ziyaretinin geri kalan kısmını da bu öğrenci ile birlikte tamamladı.

Editör: TE Bilisim