Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler 1. Ligi'ne yükselen Sebenspor, 6 yıldır Beşiktaş Mogaz'da forma giyen Uğur Çoban'ı renklerine kattı.

Uğur Çoban'ın transferi için Seben Derneği Sosyal tesisinde imza töreni düzenlendi.

Düzenlenen törene, kulüp yöneticileri ile Uğur Çoban ve Sebenspor'un antrenörü Gürkan Gümüş katıldı.

İmza töreninde bir konuşma yapan Uğur Çoban, kendisine bu ortamı hazırlayan kulüp yöneticileri ve antrenörüne teşekkür ettiğini belirtti.

Beşiktaş'a gitmeden önce de Bolu'da hentbol oynadığını anımsatan Çoban, "Tekrar burada olmaktan, yani yuvaya dönmekten çok mutluyum. İnşallah hedeflerimiz doğrultusunda iyi bir sezon geçiririz ve Sebenspor’u layık olduğu yerlere getiririz. Hep birlikte bunun için uğraşacağız. İnşallah hepimiz için hayırlı olur." dedi.

Sebenspor'un Teknik Direktörü Gürkan Gümüş ise Uğur Çoban'ın, Bolunun yetiştirdiği önemli sporculardan birisi olduğunu ifade etti.

Bundan 6 yıl önce Beşiktaş'a transfer olarak uzun yıllar orada mücadele eden Çoban'ın kendilerini kırmayarak Bolu'ya ve Sebenspor'a geri geldiğini aktaran Gümüş, "İnşallah bugün de sözleşmeyi imzalayacak. Sezonun hayırlı olmasını diliyorum. Sebenspor'un gerçekten de hedefleri çok yüksek. 3-4 sene içinde farklı yerlerde olmayı hedefliyoruz. Bu transfer de bunların lokomotifi olacak." şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Uğur Çoban kendisini Sebensporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

Editör: TE Bilisim