Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; yerel seçimler öncesinde adaylık süreciyle ilgili bilgiler verdi. Doğanay; “Her seçim sathına girdiğinizde birçok aday adayı çıkabiliyor bu da gayet doğaldır. Önümüzdeki süreç ile alakalı takvim başladıktan sonra AK Partili adaylara yakışır şekilde bir yarış olacağını düşünüyorum” dedi.

Haber: Aslı Akış

Nurettin Doğanay, adaylar arasındaki demokratik yarışın doğal olduğunu belirterek; “Son sözü Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan söyler ve o gün itibari ile demokratik yarış biter adayımız o kişi olur” diye konuştu.

Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, yerel seçimleri AK Partiye yakışır şekilde olacağını ifade ederek; “Her seçim sathına girdiğinizde birçok aday adayı çıkabiliyor bu da gayet doğaldır. Milletvekilliği aday adaylığı noktasında AK Partide 27 tane başvuru vardı ama bu 27 başvurudan 3 tanesi milletvekili oldu. Bu önümüzdeki süreç ile alakalı takvim başladıktan sonra nelerin olacağını nelerin olmayacağını göreceğiz. Ama öyle ümit ediyorum ki bizde yine AK Partiye ve AK Partili adaylara yakışır şekilde bir yarış olacağını düşünüyorum. Sonuç olarak hep şunu söylüyorum son kararı verecek olacak kişi Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Genel Başkanımız adayımızı ortaya koyduktan sonra o gün itibari ile o demokratik yarış biter. Çünkü adayımız artık odur” açıklamasında bulundu.

“BU BİR DEMOKRATİK YARIŞTIR”

Yerel seçimler sürecinin kavgasız gürültüsüz geçeceğinin sözünü veren Doğanay; “AK Parti İl Başkanı sıfatıyla ben size şunu temin edebilirim ki kavgadan gürültüden uzak adaylık süreci yaşanacak. Toplumun gerginliğe ihtiyacı yok bizim huzura refaha ve barışa ihtiyacımız var. “Gönül Belediyeciliği” diyoruz ya o gönül belediyeciliğini yaparken aday adaylık süresinde de insanların ve teşkilatlarında kalbine gönlüne girecek şekilde hareket eden bir aday adaylık sürecini yaşayacağımızı düşünüyorum. Bu bir demokratik yarıştır. Sonuç gerek adaylar gerek milletimiz açısından Bolumuza hayırlı olur inşallah” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim