Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz, Bolu Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığını sosyal medyadan duyurdu.

 Mart 2019’da gerçekleştirilecek yerel seçimler için siyasi partililerden Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için birbiri ardına açıklamalar gelmeye devam ederken Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bolu İl Teşkilatından sürpriz bir isim Belediye Meclis Üyeliği için Aday Adaylığını açıkladı. CHP Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Tahsin Mert Karagöz, sosyal medya hesabından paylaştığı açıklama ile Bolu Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığını resmen duyurdu. CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Karagöz yaptığı paylaşımda şu cümlelere yer verdi: Mustafa Bey ile Sabriye Hanım’ın ilk çocukları olarak dünyaya geldiğinde takvim yaprakları 1993 yılının 15 Ekim’ini gösteriyordu. Cumhuriyet Halk Partili bir babanın oğlu olan Mustafa Bey, Cumhuriyet geleneğini aynı babası gibi yaşam boyu taşıyacak ilk evladına kavuştu.

“EMSALLERİNE ÖRNEK TEŞKİL ETTİ”

Tahsin Mert Karagöz ilk, orta ve lise öğrenimini Bolu’da tamamladı. Lise yıllarında tanıştığı Cumhuriyet Halk Partisi ile o tarihlerden, ebediyete sürecek hikayesi başladı. 18 yaşına bastığı gibi 2011 seçimlerinin hazırlıklarına katıldı. 2015 yılına kadar il ve ilçe teşkilatlarında bilfiil görev aldı. 2014 yılında Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na, 2016 yılında Bolu İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçildi. 2 yıl görev yapıp 2018 yılı Ocak ayında tekrar 2. Kez Bolu İl Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi. Mevcut olarak Bolu İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevindedir. 8 yıla 7 seçim sığdırıp her seçim çalışmasında kendisine verilen görevleri üstün bir disiplin anlayışı ile yerine getirerek, emsallerine örnek teşkil etti. Gençliğini seve seve verdiği Cumhuriyet ve Bolu için, başvurduğu Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümünde, halen okumaktadır.

“BERABER YAPABİLİRİZ”

Herkesin bildiği gibi benim doğup büyüdüğüm, yetiştiğim ve hiç kopmadığım memleketim Bolu; ata toprağım, güzel insanların yerleştiği dürüst ve namuslu insanların harmanlandığı şehir. Siyaset yaptığım uzun yılların süregelen Belediye Meclis Üyeliği görevini üstlenmem konusunda çok güçlü bir teveccühü var. Cumhuriyet Halk Partisi tabanının tamamının yanı sıra toplumun tüm kesimlerinden de kuvvetli istek ve destek görüyorum. Memleketimin sokaklarını, mahallelerini, köylerini, dağlarını, insanını ve toplum yapısını çok iyi tanıyorum. Dününü ve bugününü çok iyi biliyorum. Sorunlarına ve çözüm yollarına vakıfım. Halkımız ile yürek yüreğe olarak nitelikli bir kadroyla, ortak akla ve bilime dayalı yönetim anlayışıyla, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini beraber yapabiliriz.

Destek ve hayır dualarınızı eksik etmeyin.”

Editör: TE Bilisim